Play ponuda
Play ponuda
tko vam je bio najbolji?

Prisjetimo se glavnih likova serije 'Život na sjeveru' koju od danas gledamo na Kockici

ANKETA: Chris, Maggie ili Ed? Koji vam je lik bio omiljeni u seriji 'Život na sjeveru'? Prvu epizodu i dolazak dr. Fleichmana u Cicely ne propustite gledati već večeras u 21:20 na Kockici.

Image
Foto: IG
RTL.HR/ 30.8.2021. u 13:00
Play ponuda

Joel Fleischman (Rob Morrow)

Središnji lik serije mladi je, ali gotovo neurotičan židovski liječnik s Manhattana koji je ugovorno vezan odraditi studentski kredit i pripravnički staž sljedeće četiri godine u zabiti hladne Aljaske. Njegov prenabrijani njujorški mentalni sklop svakodnevno se sukobljuje s potpuno oprečnim flegmatičnim i lagodnim načinom života mještana Cicelyja.   

Maurice Minnifield (Barry Corbin)

Bivši astronaut i milijunaš izazito je domoljubno nastrojen. Vlasnik je radijske postaje KBHR i lokalnih novina, te zemljoposjednik. Odlučan je učiniti mali Cicely atraktivnom lokacijom.

Chris Stevens (John Corbett)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Bivši zatvorenik i radijski voditelj pjesme koje pušta u eter kombinira s filozofskim promišljanjima o životu i čitanjem književnih klasika. Chris je i jedini duhovnjak u Cicelyju, zaredio se za svećenika u Crkvi Univerzalnog Života preko oglasa u magazinu Rolling Stone.

Maggie O'Connell (Janine Turner)

Profesionalna pilotkinja i agentica za nekretnine porijeklom je iz imućne irsko-američke obitelji. Maggie često upada u krize zbog svog ljubavnog života i vjeruje kako je prokleta jer su joj svi muškarci s kojima je bila u ozbiljnoj vezi bizarno poginuli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
LJUBAV I DALJE CVJETA

Zoran i Suzi za RTL.hr o životu nakon 'Ljubav je na selu': 'Ponekad ja čupam travu, a on pere veš'

Shelly Marie Tambo Vincoeur (Cynthia Geary)

Mlada missica često je poprilično prizemna no u isto vrijeme vrlo simpatična. U Cicely ju je doveo Maurice, koji se nadao da će je oženiti, no ona se zaljubila u 44 godine starijeg Hollinga Vincoeura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Holling Vincoeur (John Cullum)

Šezdesetogodišnji je lovac i vlasnik bara i restorana Brick. Rođen je u Quebecu, no uspijeva dobiti i američko državljanstvo. Bio je najbolji Mauriceov prijatelj sve dok se nisu posvađali zbog Shelly. Kako su Hollingov otac i djed živjeli su preko sto godina, a proveli većinu života kao udovci, unatoč tome što su oženili puno mlađe žene, on doslovno strepi da će i njega sustići ista sudbina, pa je izbjegavao ljubavne veze sve dok mu se u životu nije pojavila Shelly.

Ed Chigliak (Darren E. Burrows)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Mladog, nepromišljenog i često simpatično netaktičnog Eda, kao bebu je pronašlo i odgojilo lokalno indijansko pleme Tlingiti. Često obavlja čudne poslove za Mauricea i honorarno radi u trgovini mješovite robe Ruth-Anne. Istinski je filmofil i želi postati redatelj, pa piše, režira i producira filmove o Cicelyju. Sve što zna o životu saznao je iz filmova, posebno onih Woodyja Allena i Federica Fellinija. Ed uči za šamana i povremeno ga posjećuju njegov nevidljivi duhovni vodič Onaj Koji Čeka i njegov osobni demon Nisko Samopoštovanje, koji izgledom podsjeća na vilenjaka.

Ruth-Anne Miller (Peg Phillips)

Sedamdesetogodišnja vlasnica trgovine mješovitom robom doselila je u Cicely prije trideset godina iz Portlanda. Udovica je kojoj se počinje udvarati Walt Kupfer, traper i umirovljeni burzovni mešetar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Marilyn Whirlwind (Elaine Miles)

Fleischmanova asistentica nevjerojatno je stoička Indijanka. Ona gotovo nikad ne govori, za razliku od Fleischmana koji nikad ne prestaje pričati. Marily jedino prozbori kad druge muče problemi pa im ona ponudi savjet ili mudrost ispričavši im neku od indijanskih legendi.

Omiljenu seriju 'Život na sjeveru' ne propustite gledati od ponedjeljka u 21:20 na Kockici.

Image

Život na sjeveru

dramska serija
SAD - 1990
Ponedjeljak - petak u 21.50 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
RTL KOCKICA

Oboji Kockića i njegove prijatelje – nova bojanka već je u prodaji!

Play ponuda

Više s weba