Novosti

AUTOMOTO je vaš novi moto

Pravo osvježenje na portalu www.rtl.hr. Sve novosti iz svijeta limenih ljubimaca na četiri ili dva kotača, automobilima, elektromobilima ili hibridima... o tome i svemu ostalom čitajte u našoj novoj rubrici AUTOMOTO.

RTL
11.12.2012 06:48

Pariški salon automobila, koji je nakon dvije godine ponovno otvorio svoja vrata, označio je start nove rubrike na portalu www.rtl.hr . Istinski fanatici, ljubitelji i samo znatiželjnici na jednom će mjestu pronaći sve o limenim ljubimcima na četiri (dva) kotača.

Rubrika AUTOMOTO ponudit će svojim čitateljima svakodnevnu dozu svježih novosti iz svijeta automobilske industrije - priču o novim modelima ili konceptima, novitetima na tržištu ili vijestima bitnim za svakog ljubitelja brzine.

Za vas ćemo testirati nove modele i dati vam objekitvnu sliku o njegovim mogućnostima. Izvještaje sa svih najvažnijih događaji u ovoj industriji redovito ćete pronaći u rubrici AUTOMOTO , posebice članke o autosalonima diljem Europe koje su/će posjetiti naši novinari.

Nemojte propustiti niti dnevno novu količinu fotografija ili videa, baš kao i članke iz megapopularnog i bogatog 'svijeta oktana'. Vjerujemo da će u našoj novoj rubrici AUTOMOTO svatko pronaći nešto za sebe.