Novosti

IKEA tim dolazi u osam domova u Hrvatskoj i pomaže im preurediti dnevni boravak

Za sve ljubitelje uređenja prostora, ali i onih koji ne znaju odakle početi, uskoro stiže prava poslastica uz koju će se moći dodatno inspirirati rješenjima za bolji život kod kuće, a svojem dnevnom boravku udahnuti novi život.

Promo
16.10.2017 12:33

Svaki četvrtak, od 19. listopada do 07. prosinca, otkrijte kako će stručnjaci robne kuće IKEA Zagreb riješiti izazove s kojima se osam obitelji u Hrvatskoj suočava u svojim dnevnim boravcima. IKEA makeover, u sklopu kojeg će IKEA tim dnevne boravke naših sugrađana (pre)urediti do neprepoznatljivosti, prikazivat će se u petominutnom bloku nakon emisije Kupuj i prodaj , a prije početka emisije RTL Danas .

U suradnji s RTL-om, IKEA Hrvatska je ljetos provela natječaj IKEA makeover dnevnog boravka u sklopu kojeg je među gotovo 1 000 prijava , odabrano osam dobitnika u Hrvatskoj čiji će dnevni boravci ovu jesen zasjati u novom ruhu. Upravo su dnevni boravci u ovogodišnjem fokusu tvrtke IKEA jer su oni mjesto gdje se odvijaju najvažniji trenuci u našim životima, od druženja i proslava posebnih događaja, do opuštanja od svakodnevnih izazova.

U novom dnevnom boravku moći će tako uživati par iz Dugog Sela, Ivan Tadić i Martina Oštrić , koji su nedavno uselili u novi stan i 'zapeli' s preuređenjem dnevnog boravka . Najveći izazov u dnevnom boravku predstavlja im manjak svjetla , a kako je taj i druge probleme koji su ih snašli pokušao riješiti IKEA tim, otkrij u četvrtak 19. listopada u 18:20 sati.

IKEA

(foto: IKEA)

Među dobitnicima natječaja IKEA makeovera je i simpatična mlada baka Nikolina Komušar , kojoj dnevni boravak, uz svakodnevno opuštanje, služi za blagovanje i spavanje, ali i za odlaganje igračaka njenog unuka. Darijo Škrlec iz Zaprešića odlučio je iznenaditi suprugu prijavom za makeover. Ili je ipak u makeover svoje prste umiješala supruga? Uskoro otkrij pravu istinu!

Dobitnicima se pridružila i Mirjana Lončar koja je nedavno ostvarila svoje veliku želju i kupila vlastiti stan, a IKEA će joj pomoći osmisliti funkcionalan i lijep dnevni boravak. U dnevnom boravku obitelji Bakula vrlo je živo jer se stalno mijenja raspored dnevnog boravka. IKEA dolazi pomoći staviti stvari na svoje mjesto.

IKEA tim otići će i u Jastrebarsko gdje će ih dočekati Nevenka Gudek , koja se konačno odvažila unijeti promjene u svome domu, a prva joj je stanica upravo dnevni boravak. U Rijeci će nas dočekati peteročlana obitelj Sharbini , čiji se mališani često znaju 'poigrati' namještajem i zidovima, a rezultat je nerijetko demolirani namještaj. U svom dnevnom boravku, koji je trenutačno poluprazan, dočekat će nas i obitelj Štević s dvoje mališana. Ova splitska obitelj žarko želi dnevni boravak prometnuti u topao i ugodan obiteljski kutak, za što su pozvali IKEA tim u pomoć. Stižemo uskoro!