Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
IKEA makeover četvrtkom na RTL-u

IKEA tim dolazi u osam domova u Hrvatskoj i pomaže im preurediti dnevni boravak

Za sve ljubitelje uređenja prostora, ali i onih koji ne znaju odakle početi, uskoro stiže prava poslastica uz koju će se moći dodatno inspirirati rješenjima za bolji život kod kuće, a svojem dnevnom boravku udahnuti novi život.

Image
Foto: IKEA
Promo/ 16.10.2017. u 12:33
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svaki četvrtak, od 19. listopada do 07. prosinca, otkrijte kako će stručnjaci robne kuće IKEA Zagreb riješiti izazove s kojima se osam obitelji u Hrvatskoj suočava u svojim dnevnim boravcima. IKEA makeover, u sklopu kojeg će IKEA tim dnevne boravke naših sugrađana (pre)urediti do neprepoznatljivosti, prikazivat će se u petominutnom bloku nakon emisije Kupuj i prodaj, a prije početka emisije RTL Danas.

U suradnji s RTL-om, IKEA Hrvatska je ljetos provela natječaj IKEA makeover dnevnog boravka u sklopu kojeg je među gotovo 1 000 prijava, odabrano osam dobitnika u Hrvatskoj čiji će dnevni boravci ovu jesen zasjati u novom ruhu. Upravo su dnevni boravci u ovogodišnjem fokusu tvrtke IKEA jer su oni mjesto gdje se odvijaju najvažniji trenuci u našim životima, od druženja i proslava posebnih događaja, do opuštanja od svakodnevnih izazova.

U novom dnevnom boravku moći će tako uživati par iz Dugog Sela, Ivan Tadić i Martina Oštrić, koji su nedavno uselili u novi stan i 'zapeli' s preuređenjem dnevnog boravka. Najveći izazov u dnevnom boravku predstavlja im manjak svjetla, a kako je taj i druge probleme koji su ih snašli pokušao riješiti IKEA tim, otkrij u četvrtak 19. listopada u 18:20 sati.

(foto: IKEA)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Među dobitnicima natječaja IKEA makeovera je i simpatična mlada baka Nikolina Komušar, kojoj dnevni boravak, uz svakodnevno opuštanje, služi za blagovanje i spavanje, ali i za odlaganje igračaka njenog unuka. Darijo Škrlec iz Zaprešića odlučio je iznenaditi suprugu prijavom za makeover. Ili je ipak u makeover svoje prste umiješala supruga? Uskoro otkrij pravu istinu!

Dobitnicima se pridružila i Mirjana Lončar koja je nedavno ostvarila svoje veliku želju i kupila vlastiti stan, a IKEA će joj pomoći osmisliti funkcionalan i lijep dnevni boravak. U dnevnom boravku obitelji Bakula vrlo je živo jer se stalno mijenja raspored dnevnog boravka. IKEA dolazi pomoći staviti stvari na svoje mjesto.

Upravo se čita

Image
od 21:10 sati

Što vas danas očekuje u 'Miriše na ljubav'? Engin i Nil počinju sumnjati da se međusobno varaju

IKEA tim otići će i u Jastrebarsko gdje će ih dočekati Nevenka Gudek, koja se konačno odvažila unijeti promjene u svome domu, a prva joj je stanica upravo  dnevni boravak. U Rijeci će nas dočekati peteročlana obitelj Sharbini, čiji se mališani često znaju 'poigrati'  namještajem i zidovima, a rezultat je nerijetko demolirani namještaj. U svom dnevnom boravku, koji je trenutačno poluprazan, dočekat će nas i obitelj Štević s dvoje mališana. Ova splitska obitelj žarko želi dnevni boravak prometnuti u topao i ugodan obiteljski kutak, za što su pozvali IKEA tim u pomoć. Stižemo uskoro! 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
rađeni rukom i srcem

'Uradi sam': ovi DIY božićni pokloni svidjet će se vašoj obitelji i prijateljima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba