Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Nagrada: VINGD 3.00

Kako gledati premijere 'Sulejmana'!

Ne možete dočekati novu epizodu 'Sulejmana'? Ponekad u vrijeme emitiranja niste kod kuće i morate propustiti nastavak vaše omiljene serije? Nije zgodno ni kada vas u borbi za daljinski redovito pobjeđuju drugi ukućani, zar ne? Ne brinite, RTL ima rješenje za Vas.

Image
Foto: RTL
rtl.hr/ 12.1.2013. u 8:02
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na svojim računalima, tabletima i pametnim telefonima možete pogledati epizodu 'Sulejmana' kao premijeru, dan prije emitiranja u televizijskom programu. I ono što je najzanimljivije, za to vam ne treba novac.

Premijerno emitiranje 'Sulejman'a omogućuju RTL i Vingd, platforma koja omogućuje pristup originalnom sadržaju na Internetu bez novca, kreditnih kartica ili ostavljanja osobnih podataka.

Kako gledati Sulejmana?

1. Klikni na Gledaj.
2. Prijavi se u Vingd besplatno putem svoje e-mail adrese ili jednostavno klikom na Facebook, Gmail, Twitter ili Yahoo ikone ukoliko koristiš neki od tih servisa.
3. Osvoji Vingd.
4. Klikni na Potvrdi.
5. Gledaj Sulejmana.

Kako bismo Vam dodatno olakšali donosimo još nekoliko korisnih napomena:

Premijerna (sutrašnja) epizoda će biti dostupna ovdje na RTL Sada odmah po završetku aktualne epizode emitirane u programu RTL Televizije.

Ukoliko ste krivo odgovorili na pitanja, odaberite novi oglasni članak.

U Vingd se uvijek prijavljujete na isti način na koji ste to učinili i prvi put, putem svoje e-mail adrese uz lozinku ili preko klika na Facebook ili Gmail ukoliko koristite neki od tih sustava.

Ostale mogućnosti koje vam pruža Vingd istražite unutar svog Vingd korisničkog računa na adresi www.vingd.com. Za sva se pitanja slobodno obratite na support@vingd.com.

Za točne odgovore u oglasnim člancima dobijete 3 Vingda potrebna za gledanje epizode.

Uživajte u hit seriji "Sulejman Veličanstveni"!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Nove tehnologije

Telemach s dodatnih 94 milijuna eura u frekvencijski spektar dugoročno ulaže u telekomunikacije i ICT sektor u Hrvatskoj

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba