Play ponuda
Play ponuda

MiniPolis ovog petka otvara svoja vrata u Z centru: Najveća istraživačka avantura djetinjstva nalazi se na novoj lokaciji!

Proslavljajući veliko otvorenje u Z centru, MiniPolis je za petak, subotu i nedjelju pripremio sjajne pogodnosti za svoje posjetitelje koji će, između ostalog, uz svaku dvosatnu i obiteljsku ulaznicu dobiti sat vremena gratis.

Image
RTL.HR/ 23.9.2021. u 16:49
Play ponuda

MiniPolis, prvi dječji grad u Hrvatskoj, je preselio u Z centar i svoja vrata za malene posjetitelje i njihove roditelje otvara u petak, 24. rujna 2021. u 16:00 sati!

Riječ je o minijaturiziranoj, ali potpuno vjernoj replici pravog grada u kojoj se djeca, kroz seriju ekspertno osmišljenih scenarija upoznaju s više od 50 zanimanja.

MiniPolis se prostire na 2000 kvadrata i čini ga više od 40 tematskih kućica, među kojima su, primjerice, vatrogasna postaja, zračna luka, bolnica, nogometni stadion, veterinarska ordinacija ili policijska postaja.

MiniPolis je najveća istraživačka avantura djetinjstva te je idealna destinacija rođendanskih proslava, obiteljskih ili školskih izleta ili, jednostavno, kao poklon iznenađenja djetetu.

Najave i rezervacije termina za MiniPolis nisu potrebne. Djeca su cijelo vrijeme pod nadzorom animatora, tako da boravak roditelja tijekom igre djeteta u MiniPolisu nije potreban.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Nikolina Križančić: “Kandidati se lakše odvaže na prijavu kad je selekcijski postupak kratak i jednostavan”

Play ponuda

Više s weba