Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
visoke brojke

RTL Danas uz brojne gledatelje!

Središnja informativna emisija RTL Televizije 'RTL Danas' koja je pratila razvoj događaja vezanih uz uhićenje gradonačelnika Bandića i njegovih suradnika imala je najveći udio u gledanosti od svih informativnih emisija na dan 20. listopada 2014. godine.

Image
Foto: RTL
RTL/ 21.10.2014. u 20:24
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Središnja informativna emisija RTL Televizije RTL Danas koja je pratila razvoj događaja vezanih uz uhićenje gradonačelnika Bandića i njegovih suradnika imala je najveći udio u gledanosti od svih informativnih emisija na dan 20. listopada 2014. godine. 

Odlična gledanosti i visoke brojke nastavile su se i tijekom emisije RTL Danas Specijal: Bandićev pad emitiranim od 19:05, odmah po završetku RTL Danas!

Prema službenim rezultatima gledanosti agencije AGB Nielsen Media Reserch, RTL Danas je imao udio u gledanosti od 34% u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina, odnosno gledanost od 6,9%. U ukupnoj populaciji ostvaren je također odličan rezultat od 38,39%, odnosno gledanost od 11,9% AMR.

Emisija RTL Danas specijal: Bandićev pad se također može pohvaliti sjajnim brojkama ostvarivši udio u gledanosti od 27,20% u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina, te gledanost od 7%. U totalu je ostvaren rezultat od 26,77% SHR te 10,17% AMR. Sveukupno osamdeset minuta odlično odrađenog programa u udarnom terminu zaslužno je za ovakve sjajne brojke!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
MJESTO ZA OPUŠTANJE

Vrtni stolovi za uživanje na otvorenom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba