Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'BUDI MI PRIJATELJ'

RTL predstavlja tri projekta koji će djeci vratiti osmijeh na lice!

Cilj je kampanje prikupiti 1.429.383,64 kn i upoznati javnost s hvalevrijednim radom organizacija koje pomažu djeci.

Image
Foto: RTL
RTL/ 31.7.2012. u 16:31
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kao i proteklih pet godina, i ove godine Udruga RTL pomaže djeci organizirala je godišnju „Budi mi prijatelj kampanju“ za vrijeme koje ćemo u programu RTL Televizije predstaviti tri projekta koji su dio od 25 odabranih za koje prikupljamo sredstva. Cilj je kampanje prikupiti 1.429.383,64 kn i upoznati javnost s hvalevrijednim radom organizacija koje pomažu djeci.

Svi, koji žele pomoći u realizaciji navedenih projekata i u misiji da odrastanje mališana diljem Hrvatske bude što kvalitetnije i sretnije, to mogu učiniti pozivom na humanitarni broj 060 9007 (6,25 kn s PDV-om), direktnom uplatom kreditnom karticom putem naše internet stranice ili direktnom uplatom na naš donacijski žiro račun 2330003-1100373777.

Projekti koji će biti predstavljeni u kampanji:

Dnevni centar za rehabilitaciju Veruda Pula jedini je na području Istarske županije koji pruža optimalne uvjete za rehabilitaciju, odgoj i obrazovanje djece s većim teškoćama u razvoju. Cilj je projekta opremiti kabinet za asistivnu tehnologiju, prvi takvoga karaktera u Hrvatskoj, a za potrebe djece oboljele od cerebralne paralize i drugih motoričkih teškoća u dobi od 7 do 14 godina starosti s područja Istarske županije.

Udruga „SRCE“ za djecu s teškoćama u razvoju, osobe s invaliditetom i njihove obitelji iz Svetog Ivana Zeline, koja djeluje od 2005. godine i po svom je sastavu jedinstvena jer obuhvaća populaciju sa svim vrstama poteškoća i invaliditetom. Udruga trenutno broji sto članova, a provode različite rehabilitacijske programe za svoje štićenike. Cilj je projekta opremanje Centra Srce, tj. prostora za rehabilitaciju i poludnevni boravak korisnika. Udruga je 2010. godine dobila zemljište na kojem su izgradili centar koji je potrebno opremiti kako bi konačno mogao otvoriti svoja vrata brojnim korisnicima.

Udruga „Anđeli“ za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju iz Splita djeluje od 2005. godine. Od svog osnutka uspješno su realizirali brojne projekte, adaptirali i potpuno opremili tri prostora te na taj način osigurali korištenje usluga i inovativnih terapeutskih metoda na način i u opsegu kakav ne postoji na području Splitsko-dalmatinske županije. Cilj je projekta kvalitetno opremiti prostor za provođenje senzorne terapije za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju te na taj način stimulirati  i unaprijediti psihofizički razvoj djece korisnika.

Ostale projekte za koje se prikupljaju sredstva nalaze se na:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

https://rtlpomazedjeci.hr/novosti/odobreni-novi-projekti-za-financiranje/

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
MJESTO ZA OPUŠTANJE

Vrtni stolovi za uživanje na otvorenom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba