Play ponuda
Play ponuda
'Nacionalno blago: Knjiga tajni'

Pronađeni komadić povijesti otkrit će misterij za koji svijet nije spreman

Prepustite se pustolovini u kojoj će najviše uživati zaljubljenici u misterije i avanture poput onih Indiane Jonesa.

Image
RTL.TV/ 9.11.2019. u 18:15
Play ponuda

Za Bena Gatesa (Nicolas Cage) povijest nije samo mrtvo slovo na papiru. Ona je živa, uzbudljiva i zagonetna. Nakon zapanjujućeg otkrića templarskog blaga, Ben je postao najpoznatiji svjetski lovac na izgubljena blaga. Zajedno s ocem, profesorom Patrickom Gatesom (Jon Voight), otkrije stranice dnevnika Lincolnovog ubojice, Johna Wilkesa Bootha. Iako je dnevnik pronađen na Boothovom tijelu, ove stranice su dosad bile izgubljene. Na veliko iznenađenje Bena i Patricka iste te stranice dnevnika upliću njihovog pretka, Thomasa Gatesa, u urotu i Lincolnovu likvidaciju.

Image
Foto:
Image

Ubrzo nakon uspjeha 'Nacionalnog blaga' na kino blagajnama, producent Jerry Bruckheimer i redatelj Jon Turteltaub krenuli su u realizaciju nastavka. Nicolas Cage, kao arheolog i lovac na artefakte, ponavlja svoju ulogu iz prvog dijela u nastavku u kojem mora obraniti čast obiteljskog imena te razotkriti veliko zataškavanje istine u najvažnijem trenutku američke povijesti.

Isto tako, Jon Voight ponovio je rolu Cageovog oca, dok se u ulozi njegove majke našla odlična Helen Mirren. Niz velikih glumačkih imena nastavljaju Harvey Keitel i Ed Harris, u pustolovini u kojoj će najviše uživati zaljubljenici u misterije i avanture poput onih Indiane Jonesa.

https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMTY3MjEzNDA4M15BMl5BanBnXkFtZTcwOTI2MzMzMw@@._V1_SX1500_CR0,0,1500,999_AL_.jpg
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Subotom u 22 sata

Nataša Dangubić: I ja, kao moj lik u 'Dragim susjedima', često mislim da mi ide dobro onda kad mi uopće ne ide

Play ponuda

Više s weba