Novosti

Pronađeni komadić povijesti otkrit će misterij za koji svijet nije spreman

Prepustite se pustolovini u kojoj će najviše uživati zaljubljenici u misterije i avanture poput onih Indiane Jonesa.

RTL.TV
09.11.2019 18:15

Za Bena Gatesa ( Nicolas Cage ) povijest nije samo mrtvo slovo na papiru. Ona je živa, uzbudljiva i zagonetna. Nakon zapanjujućeg otkrića templarskog blaga, Ben je postao najpoznatiji svjetski lovac na izgubljena blaga. Zajedno s ocem, profesorom Patrickom Gatesom ( Jon Voight ), otkrije stranice dnevnika Lincolnovog ubojice, Johna Wilkesa Bootha. Iako je dnevnik pronađen na Boothovom tijelu, ove stranice su dosadbile izgubljene. Na veliko iznenađenje Bena i Patrickaiste te stranice dnevnika upliću njihovog pretka, Thomasa Gatesa, u urotu iLincolnovu likvidaciju.

Nacionalno blago: Knjiga tajni

Ubrzo nakon uspjeha 'Nacionalnog blaga' na kino blagajnama, producent Jerry Bruckheimer i redatelj Jon Turteltaub krenuli su u realizaciju nastavka. Nicolas Cage , kao arheolog i lovac na artefakte, ponavlja svoju ulogu iz prvog dijela u nastavku u kojem mora obraniti čast obiteljskog imena te razotkriti veliko zataškavanje istine u najvažnijem trenutku američke povijesti.

Isto tako, Jon Voight ponovio jerolu Cageovog oca, dok se u ulozi njegove majke našla odlična Helen Mirren . Niz velikih glumačkihimena nastavljaju Harvey Keitel i Ed Harris , u pustolovini u kojoj će najviše uživati zaljubljenici u misterije i avanture poput onih Indiane Jonesa.