Play ponuda
Play ponuda
'GLUP I GLUPLJI 2'

Prosječna osoba koristi 10% mozga, zamislite samo što bi mogla s 1%!

Dvadeset godina od događanja iz prvog dijela, Lloyd (Jim Carrey) se nalazi u bolnici za mentalno oboljele, gdje je dospio nakon neuspjele romance s Mary Swanson.

Image
Press/ 27.5.2017. u 17:43
Play ponuda

No Llyod je dvadeset godina glumio da je prolupao kako bi sada svom prijatelju Harryju (Jeff Daniels) smjestio dobru šalu. Kada se obojica dobro nasmiju, Harry prizna da je jedan od njegovih bubrega u lošem stanju te da treba donora. Prvo odlaze do njegovih roditelja, ali oni nisu prikladni podariti mu bubreg jer je Harry usvojen. Nada se pojavi kada dozna da ima kći s bivšom djevojkom (Kathleen Turner), koju odluči potražiti.

Nastavak velike komedije iz 1994., „Glup i gluplji 2“ dva desetljeća kasnije dovodi nam Harryja i Lloyda, koji nisu ni trunke pametniji. Naravno, bez Jima Carreya i Jeffa Danielsa ne bi bilo novog dijela (mada je snimljen i ne tako uspješan prequel u 2003. s kojim braća Farrelly nisu imali veze), a na trenutak je zabavno vidjeti i sada već vremešnu Kathleen Turner („Lov na zeleni dijamant“, „Dragulj s Nila“) u ulozi Harryjeve bivše djevojke.

Uspjeh na kinoblagajnama nije izostao – 169 milijuna dolara u svijetu. Ipak, moramo priznati da nakon dobre prve fore recikliranje iz prvog dijela ne djeluje svježe, ali ovu dvojicu glupana je tako dobro opet vidjeti zajedno da im je sve trenutno oprošteno. I dalje tu ima hrpa fora zbog kojih ćete se primati za trbuh (ili glavu) od smijeha, u filmu o najglupljem paru prijatelja koji je ikada postojao.

Urnebesna komedija na rasporedu je večeras od 22 sata!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
U spomen na prerano preminulu glumicu

Legendarne serije i uloge Edith Gonzales koje ćemo vječno pamtiti

Play ponuda

Više s weba