Novosti

Prošle su čak 42 godine od prve epizode: Vruće hlačice i brkovi Toma Sellecka stvorili su kultnog...

Radnja kultne američke dramske serije vrti se oko lika Thomasa Magnuma kojeg je utjelovio glumac Tom Selleck.

RTL.hr
06.06.2022 15:45

Glavni junak serije 'Magnum' bivši je američki mornarički specijalac koji je nakon šestnaest godina službe i sudjelovanja u Vijetnamskom ratu napustio mornaricu kako bi za život zarađivao kao privatni detektiv.

Serija se počela emitirati 11. prosinca 1980. godine na CBS-u. Imala je osam sezona s ukupno 162 epizode . Zadnja epizoda prikazana je 8. svibnja 1988. godine. No jeste li znali da se ova serija trebala emitirati još 60-ih godina? Naime, prvih pet pilot-epizoda od 1967. godine propale su prije nego se počelo snimati.

MAGNUM 2

Dobio Emmyja

Ova kriminalistička serija bila je nomirana za bezbroj prestižnih nagrada. Godine 1984. glumac Tom Selleck osvojio je Emmyja za najbolje glavnog glumca, a tri godine kasnije John Hillerman je također osvojio ovu prestižnu nagradu.

Njegovi brkovi imaju Facebook stranicu

Brkovi Toma Sellecka zapravo su bili zaštitni znak detektiva Magnuma, a puno poornosti privlačio je i vrućim hlačicama koje je nosio, a koje su nakon njega nosili i mnogi drugi frajeri.

Većina ljudi kada pomisli na ovoga glumca, sjeti se njegovih brkova, a oni čaku imaju i svoju stranicu na Facebook koliko su slavni. Prati ih nešto manje od 40.000 ljudi, a istaknuti su kao javna ličnost. U trenucima kada je Selleck znao obrijati brkove njegovi obožavatelji komentirali su da je neprepoznatljiv i da to jednostavno nije to.

Magnum

Magnum

Serija dobila remake koji možete gledati na RTL Crimeu

Godine 2017.CBS je najavio remake popularne serije. Scenarij su napisali Peter Lenkov i Eric Guggenheim, tvorci popularne serije "Hawaii Five-o" . Ipak, mnogi obožavatelji vjeruju da niti jedna serija ne može nadmašiti legendarnog "Magnuma" i brkove poznatog Toma Sellecka za kojima su poludjele sve žene.

A remake kultne serije možete pratiti na RTL Crimeu od ponedjeljka do petka u 22 sata!