Novosti

Provedite večer uz RTL: Donosimo Macin show, novu seriju s Enisom Bešlagićem i omiljeni 'Život na vagi'

Nakon završetka još jedne sezone 'Večere za 5 na selu' RTL u večernjem terminu od 20 sati donosi nove sjajne projekte!

RTL.hr
09.11.2020 19:01

'Život iza vage' – od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati

U 20 sati možete gledati prvu emisiju 'Života iza vage' u kojoj voditeljsku ulogu ima Maca Džolić, kandidatkinja četvrte sezone. Kao njezini suvoditelji izmjenjivat će se Maja Ćustić i Edin Mehmedović, a u emisiji će gostovati razne osobe koje na bilo koji način imaju veze sa 'Životom na vagi'.

'Blago nama' - od ponedjeljka do četvrtka u 20.30 sati

Nakon toga ne propustite prvu epizodu serije 'Blago nama' ! Gledatelji RTL-a večeras će konačno upoznati članove mnogobrojne i šarolike obitelji serije 'Blago nama', koji će ih svojim dogodovštinama zabavljati od ponedjeljka do četvrtka u 20.30 sati, a jedan od glavnih protagonista je i omiljeni Enis Bešlagić u ulozi veseljaka Jadranka!

'Život na vagi' – od ponedjeljka do četvrtka u 21.15 sati, a petkom u 20 sati

Iza toga u 21.15 gledajte 'Život na vagi'. U večerašnjem 'Životu na vagi' kandidatima u goste dolazi dvoje bivših sudionika showa – Maca i Petar Tucman. Oni će s njima trenirati, a ujedno će im biti i motivacija te jasan pokazatelj da je uspjeh zagarantiran ako se dovoljno potrude

Trenerica Maja za Antu je pripremila posebno iznenađenje, a iznenađenje svima bit će novi veliki izazov zbog kojeg će kandidati iz Požege otputovati u Osijek...

Ali to nije sve!

Za pola milijuna gledatelja 'Večere za 5 na selu' imamo sjajne vijesti - nova sezona već se snima te se na TV ekrane vraća 2021. godine! Stoga, ako zamijetite šušur negdje oko sebe - to znači da je ekipa 'Večere za 5 na selu' stigla i u vaš kraj!