Novosti

Prva epizoda 'Kola sreće' pokazala da je sreća doista prevrtljiva: Nakon niza bankrota seke Ivona i...

U prvoj emisiji novog ciklusa Kola sreće" zabave nije nedostajalo.

RTL
04.05.2020 21:04

U Brzoj igri" u kojoj se slova pojavljuju svake sekunde, a na paru je da odgonetne pojam, prvi su se prijavili Domagoj i Zdravko, sin i otac, te pogodili traženi pojam - samohodna motorna kosilica".

Uz njih su se natjecale sestre Ivona i Danica te kumovi Božica i Blaženko. U drugoj brzoj igri traženi pojam odlazak na piće s prijateljima" pogodili su Blaženko i Božica te tako osvojili 500 kuna. Oni su bili i najbolji u prvoj slagalici u kojoj su pogodili traženi pojam aktivni životni stil" te nakon nje imaju 1150 kuna. Njihova je bila pobjeda i u drugoj igri, kad su pogodili pojam Večeras je naša fešta", a razlog za feštu bio je i njihov novčani iznos, 2550 kuna koliko su imali u tom trenutku.

U trećoj slagalici koja je nosila pojam učiti mandarinski jezik" najbolji su bili Domagoj i Zdravko koji su osvojili 550 kuna, ali su zaradili i jocker.

Treća brza igra nosila je 750 kuna, a poslovicu Bolje da ti zavide nego da te sažaljevaju" pogodile su sestre Ivona i Danica. Sreća im se osmjehnula pa su pobijedile u četvrtoj slagalici koja je nosila pojam Sam svoj majstor Radovan".

U petoj slagalici pogađao se stih ubija me dosada zagrebačkih ulica", koji su uspješno pogodili Domagoj i Zdravko, no to im nije donijelo pobjedu. Naime, nakon niza bankrota, na kraju su slavile seke Ivona i Danica koje su osvojile 3550 kuna. Riješile su i dodatno pitanje koje je nosilo odgovor godišnji odmor" te su dobile dodatnih 3000 kuna!

Kolo sreće" i sutra je na programu RTL-a u 20 sati!