Play ponuda
Play ponuda
Nevjerojatan preokret

Prvi put u 'Kolu sreće': 'Nikad u životu nismo ovo vidjeli, bonus slagalica se otvorila sama od sebe!'

Denis iz Rijeke, Sanja iz Zagreba i Zlatko iz Požege zaigrali su 'Kolo sreće' na temu – kućni ljubimci. Iako je Zlatko do sredine emisije imao nulu na računu, kolo sreće se okrenulo u njegovu korist pa je odnio pobjedu dana!

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 28.7.2020. u 21:03
Play ponuda

Sanja i Denis uspjeli su u prve dvije brze igre i prve tri slagalice otprilike skupiti podjednaki iznos, dok je Zlatko još uvijek bio na nuli. Preokret se dogodio na trećoj brzoj igri u kojoj je zaradio 750 kuna pa je tako bio blizu Denisa sa 950 kuna i Sanje sa 700 kuna na računu. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Zlatko se potrudio, jako je tijesno!“ primijetio je voditelj kviza Boris Mirković, no to je bio tek početak Zlatkove igre. Kolo sreće okrenulo se u njegovu korist pa je Zlatko točno odgovorio na četvrtu, petu i šestu slagalicu i tako osvojio 2750 kuna! 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Zlatko je s najvećim osvojenim iznosom postao pobjednik dana te je otišao u kolo sreće, dok su Sanja i Denis s ranije osvojenim iznosima napustili kviz. 

Osim nevjerojatnog obrata koji se dogodio, slijedilo je još jedno iznenađenje u bonus kolu. Naime, Boris je kao i uvijek ponudio slova – P, R, S, T i A u bonus slagalici, a Zlatko je uzeo još slova N, L i U te se tako u potpunosti otkrila tražena životinja u slagalici – tarantula! 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Fenomenalna emisija, još nikad u životu nismo vidjeli da se bonus slagalica sama od sebe otvara!“ iznenađeno je komentirao Mirković, a Zlatko je bio presretan što je osvojio još 2000 kuna te je tako kući otišao s lijepim iznosom od 4750 kuna!

Novu epizodu 'Kola sreće' pratite i u srijedu u 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
RTL KOCKICA

Oboji Kockića i njegove prijatelje – nova bojanka već je u prodaji!

Play ponuda

Više s weba