Play ponuda
Play ponuda
GLEDAJTE NA RTL-u

Radnja se sve više komplicira, a evo što vas očekuje u novim epizodama 'Bese': Put ih odvodi u Hrvatsku...

Od ponedjeljka do petka od 23.10 sati pratite kriminalističku dramsku seriju 'Besa' koja se bavi kontroverznim običajem s Balkana...

Image
RTL.hr/ 21.12.2022. u 16:00
Play ponuda

U kasnovečernjem terminu od ponedjeljka do petka na RTL-u pratite regionalnu hit seriju 'Besa'. Peta i šesta epizoda na rasporedu su večeras, a donosimo kratak sadržaj kako biste znali što očekivati.

Sadržaj

Peta epizoda

Uroš od Mime, posrednika između njega i Beriše u prljavom poslu, dobiva riječi podrške da je prvo ubojstvo (novinara) najteže, a svako sljedeće rutina, ali i novo ime. Mima Urošu predaje fotografiju i podatke nove mete. Kad se Uroš počne kolebati, Mima ga jezivom pričom vraća na pravi put. Njegova kći Una, skrivajući se od roditelja, odlazi na sastanak s Lukom. Na radnom sastanku su inspektori Koci i Divna, a za to vrijeme, pod okriljem noći, na obali Ohridskog jezera Dardanovi ljudi presreću Agimovu pošiljku heroina. Novo jutro donosi novi leš, koji će okupiti kremu beogradske policije na jednome mjestu.

Šesta epizoda

Petrit Koci je uvjeren kako iza ubojstva ulcinjskog dilera Bore, talijanskog novinara Dinija i britanskog DJ-a Davida stoji Dardan Beriša. Prijeteći Bruxellesom, uspijeva dobiti nalog za uz imanje DNK uzorka Dardana i njegovih ljudi. Prije nego što se zaputi u Ulcinj, s Divnom posjećuje Uroša uvjeren da je on njegova sljedeća meta. Agim odlučuje biti novi, tajni ponuđač u procesu privatizacije skijališta koje je Dardan već upisao u svoju listu poslovnih pothvata. Uroš dobiva od Mime lažnu putovnicu i sljedeći ga zadatak odvodi u Hrvatsku, uz instrukcije da nitko ne smije znati kamo ide. Petrit u Ulcinju privodi Dardana i njegove ljude, a za to vrijeme Divna uspijeva poljuljati Marijino povjerenje u Uroša.

Image

Besa

kriminalistička dramska serija
Srbija/ Velika Britanija/ Hrvatska - 2018
Ponedjeljak - nedjelja u večernjem terminu
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ekipa iz Vlakosvijeta

Novi crtić na Kockici: 'Robo vlakovi'!

Play ponuda

Više s weba