Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Preselila se

Rasema iz 'Ljubav je na selu' pronašla srodnu dušu: 'Kakvog sam tražila, takvog sam i našla: ima dobru kuću, dobru penziju i najvažnije - dobru dušu!'

Rasema je pronašla ljubav u Lici, a ničega, kaže, ne bi bilo da nije bilo RTL-a

Image
Foto: Privatna fotografija
RTL.HR/ 11.2.2022. u 10:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Priajve u tijeku

Zoran i Suzi svoju su sreću pronašli, sad je vaš red! Prijavite se i postanite farmer ili farmerica nove sezone 'Ljubav je na selu'

Rasema Vladetić već godinama pokušava pronaći muškarca s kojim bi proživjela starost. Prijavila se u 'Ljubav je na selu' kao kandidatkinja, a zatim i kao farmerica, no nije pronašla onog pravog - sve do sada! Rasema se za RTL.hr pohvalila kako je pronašla muškarca kakvog je, kaže, oduvijek tražila!

"Našla sam srodnu dušu", veselo i zaljubljeno govori nam Rasema koja živi sa svojim partnerom Petrom. Opisala nam je kako joj se točno dogodila ljubav. 

Image
Foto: Privatna fotografija
Image
Privatna fotografija

"Prestala sam tražiti. Bilo je puno udvarača, no nisu bili iskreni. Htjeli su samo jedno, probati, a to se ne probava, ili želiš cijeli paket ili nećeš. Bilo je tu svakakvih muškaraca; hvalili su se da su sposobni, a onda se ispostavi da nisu. Podvukla sam crtu i zaključala kapiju da više nitko ne može doći i dosađivati mi. A onda su mi rekli ljudi da me jedan dobar čovjek traži, raspituje se. Otključala sam ponovno kapiju i za dva dana je došao", prepričava Rasema. 

Vidio ju je na televiziji

Njezin odabranik, Petar, rekao joj je da je traži otkako ju je vidio na televiziji i da ju je došao pitati želi li biti njegova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Kad smo se vidjeli, to je bilo to. Dugo smo razgovarali. Došao je s prijateljem, a kada je otišao u auto po darove, njegov prijatelj ispričao mi je sve o njemu, da je dobar čovjek", kaže Rasema. Uzela je njegov broj i rekla mu da će mu se javiti. 

"Promislila sam o svemu i zaključila da ću mu se javiti, da je to to. Dogovorili smo se da će doći po mene da vidim gdje živi, je li to sve zaista onako kako je ispričao. On se jako obradovao što sam se javila i došao po mene. Ja nisam ništa ponijela sa sobom, a na kraju sam ostala kod njega!" uzbuđeno prepričava Rasema svoju romantičnu priču. 

Upravo se čita

"To je bilo 12.12., na najsretniji dan", kaže farmerica iz Donjeg Lapca koja se zbog ljubavi preselila u Lički Osik. 

A o Petru (66) ima samo riječi hvale. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Savršen partner

Image

Ljubav je na selu, sez 13, ep12

Foto: RTL
Image

Ljubav je na selu, sez 13, ep12

RTL

"Sve je kako sam i htjela: sposoban je za sve, nježan... Kakvog sam tražila, takvog sam i našla: ima dobru kuću, dobru penziju i najvažnije - dobru dušu!" oduševljeno će Rasema. 

Njen odabranik ima dvoje odrasle djece, baš kao i ona, a s njima se, kaže, dobro slaže. Upoznala mu je i majku kojoj se otvoreno divi. 

"Svekrva ima 91 godinu, to je žena za snimiti film o njoj. Potpuno je pokretna, razumna, pametna... Piše knjigu! Ima 91 godinu i piše knjigu! sama živi, održava kuću, sadi vrt... Stvarno je za svaku pohvalu", oduševljena je Rasema te dodaje: "Dobro se slažemo, kliknule smo na prvu. Zavoljela sam je ko da mi je mati. Rano sam izgubila svoju majku pa u njoj vidim drugu majku."

A kako su reagirala njena djeca kada su čula da se njihova majka seli k muškarcu kojeg ni ne poznaje? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prošli su prvi test ljubavi

"Kći je bila kod mene kad se sve to događalo pa sve zna, a sinu nisam rekla jer se nismo čuli neko vrijeme, obično on mene zove, a sada me nije baš u to vrijeme zvao. I nazvao me, a ja sam već bila kod Petra i Petar je ušao u kameru pa se sin šokirao. Ali drago mu je što sam sretna", priča kroz smijeh Rasema. 

Ona i Petar već su preživjeli i prvi test ljubavi - oboje su imali koronu. Cijepljeni su pa, kaže, nisu imali ozbiljnijih problema. 

"Jedino nas kosti boli, što ćeš, to su već i godine. Ali proći će i to", kaže Rasema, dodavši: "Došlo je vrijeme da budem sretna. Dugo sam godina sama... A nisam zahtjevna. Mogu biti kruha gladna, samo trebam pažnju i nježnost."

Rasema je u desetoj sezoni bila na farmi Marka Skelara, a u 13. sezoni okušala se kao farmerica. Tada su se za njenu naklonost borili mladi Željan, Josip, za kojeg se ispostavilo da ima drugu i Zvonko. Sa svom trojicom ostala je u dobrom odnosu, a nedavno se, kaže, čula sa Zvonkom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Petar mu je rekao 'Hvala, Zvonko, što je nisi htio!'" smije se Rasema, a za kraj je ozbiljno dodala: "Lijepo zahvaljujem RTL-u i emisiji 'Ljubav je na selu' na svemu. Da nisam bila na televiziji, Petar ne bi znao za mene i nikad ne bismo bili zajedno", rekla je Rasema, kojoj želimo svu sreću. 

Rasema je svoju sreću pronašla, a tražite li i vi srodnu dušu, nemojte oklijevati - prijavite se u 15. sezonu emisije 'Ljubav je na selu' na ljubavjenaselu@rtl.hr i postanite novi farmer ili farmerica. 

RTL.HR/ 11.2.2022. u 10:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba