Novosti

Ratka i Gordon vesele se blagdanima, a gledateljima 'Superpara' poručuju: 'Ljudi, prijavite se i...

Bajkeri su za RTL.HR otkrili što rade nakon showa te kako se pripremaju za nadolazeće blagdane

RTL.hr
03.12.2020 15:00

Pobjednici druge sezone showa ' Superpar ', supružnici Ratka i Gordon Turk iz Slatine, mnogima su bili favoriti od samog početka. Ratka i Gordon prema svima su se odnosili s poštovanjem i sa svima su bili u prijateljskom odnosom, a u zadacima su uvijek bili među najboljima. Njihov odnos mnogima je poslužio kao primjer skladnog braka i svi natjecatelji iz showa naveli su ih kao primjer para od kojeg su mnogo naučili.

Bajkeri su za RTL.HR otkrili što rade nakon showa te kako se pripremaju za nadolazeće blagdane.


Korona im pokvarila uživanje u tituli superpara

"Nakon proglašenja Superpara svi su nam čestitali. I dan danas nas zaustavljaju djeca, pitaju mogu li se snama slikati. Ljudi nas zaustavljaju, ako nas prepoznaju (to je malo teže zbog maske) i hvale nas i to je lijepo", kaže Ratka, no priznaje: "Mislim da nam je ukradeno vrijeme uživanja u toj pobjedi zbog trenutne pandemije."

Naime, bajkeri su namjeravali svojim motociklom posjetiti Tursku, koja im je zemlja iz snova, pogotovo jer je Gordon veliki obožavatelj Sulejmana Veličanstvenog i svega što ima veze s njim. Put su zbog pandemije morali odgoditi za neka bolja vremena.

Ipak, vrijeme provedeno u showu zauvijek će pamtiti.


'Ljudi, prijavite se i stvarajte uspomene'

Ratka i Gordon Superpar

"Preporučili bismo parovima da se prijave u ovaj show! To smo ponovili i ponovit ćemo još 100 puta ako treba. Čim sam vidjela objavu za prijave na Facebooku, stavila sam komentar: 'Ljudi, prijavite se i stvarajte uspomene'.Bez obzira na pobjedu i bez obzira što cijeli show prema gledateljima izgleda kao igra. Mi to smatramo posebnim životnim iskustvom, koje se ne može iskusiti u običnom životu.

Tko god ima hrabrosti i odvažnosti, samo naprijed, bez razmišljanja, treba se prijaviti. Jer ovaj život je stvarno prekratak i treba stvarati uspomene, a Gogi i meni je sudjelovanje u istom
jedna od najljepših", kaže oduševljeno Ratka.

Novim parovima dala je i savjet.

"Specijalnog recepta i savjeta nema. Ali, moramo napomenuti da je najbolji savjetnik i prijatelj u cijelom showu bio naš dragi Enis Bešlagić.U ključnim, kriznim trenucima on je tu sa savjetom, lijepom riječju ili pošalicom.Pamtimo njegov savjet koji je uputio svima nama: 'Budite svoji i bavite se sobom'", otkriva Ratka.


Novu godinu možda proslave s ekipom iz emisije

Ratka i Gordon Superpar

Turkovi su nam otkrili i svoje planove za blagdane, koje im je također pomutio koronavirus. Naime, trebali su se družiti s prijateljima koje su upoznali upravo u 'Superparu' te sa sinom koji studira u drugom gradu.

"Naša božićna želja je bila da se sa sinom Davidom i bližnjima za Božić okupimo oko blagdanskog stola, ali u ovim trenucima pandemijeona je neizvediva. Planirali smo doček Nove 2021. proslaviti sNikolanom i Markomi Tinom iMatom koji su nas trebali posjetiti, ali i to je sad zbog korone pod velikim upitnikom", kaže Ratka.

A želite li poslušati Ratkin i Gordonov savjet i okušati se i sami u zabavnoj emisiji 'Superpar', prijavite sena broj telefona 060/501-552 (3,49kn/min za fiksnu mrežu i 4,78 kn/min za mobilne mreže) ili putem internetske stranice www.rtl.hr/prijave !