Novosti

Rene si zviždanjem spasio život, a Stoka 'predozirao' kravu lubenicama

U večerašnjoj epizodi zabavnog showa 'Ma lažeš' kapetani Jan Kerekeš i Luka Bulić ponovno su okupili poznate Hrvate koji su s gledateljima odlučili podijeliti svoje nevjerojatne istine i bizarne priče koje nikad dosad nisu otkrili.

RTL.hr
26.11.2021 22:15

Luka Bulić pozvao je Matiju Vuicu, pjevačicu, kostimografkinju i dizajnericu te modnog kritičara i stilista Nevena Ciganovića, dok su na drugoj strani, u timu Jana Kerekeša, sjedili pjevačica Jelena Radan i reper Marin Ivanović Stoka.

Neven Ciganović pročitao je prvu karticu: ''Bio sam pratnja trudnoj prijateljici na ultrazvuku i pretjerano i entuzijastično glumio ponosnog oca''. Neven je dodao da je to bilo u Petrovoj bolnici te da je i danas dobar s tom prijateljicom. Jan je zaključio da je to istina iako je Neven rekao da je to bila laž.

''Dugi niz godina nije mi se sviđalo moje ime. Inzistirala sam da mi se svi obraćaju nadimkom'', pročitala je Matija te dodala da joj je nadimak bio Francika.

Matija Vuica u showu Ma lažeš

''To su ime imale samo stare bake i nije mi se sviđalo nikako, a Francika mi je nadimak od rođenja'', rekla je i dodala da je sada zovu Kukica. Janov tim zaključio je da Matija laže, no govorila je istinu.

Iduću priču ispričao je Stoka. ''Natovio sam kravu s dvadeset lubenica'', rekao je Stoka te priznao da se jadna krava napuhnula.

Marin Ivanović Stoka u showu Ma lažeš

Iako je Lukin tim zaključio da je Stoka lagao, reper je govorio istinu! ''Krava se zvala Anarela, bio sam na famri u komuni u Italiji i zbilja sam je predozirao lubenicama'', otkrio je Stoka.

''Dok hodam cestom, ponekad se sagnem i poklonim iz zahvalnosti'', pročitala je tvrdnju Jelena Radan. Ispričala je kako je imala tik od malena kad je stalno morala govoriti ''Keks, keks, keks'', te bi tek onda mogla nešto odraditi, a onda je prešla na naklon. ''Ja ne mogu protiv toga, ja ne radim to namjerno'', objasnila je Jelena i zbunila Lukinu ekipu pa su rekli da laže, ali ona je govorila istinu.

U ovoj epizodi nije bilo rubrike 'Tajanstveni gost' pa je Rene objasnio da će odigrati rundu zvanu 'Reneologija'. ''Pročitat ću vam jednu rečenicu iz mog bogatog života, a rečenica završava na tri različita načina i samo je jedan istinit'', objasnio je Rene.

''Jednom prilikom sam skoro ostavio život u lokalnoj sauni. Spasio me: a) moćni zvižduk, b) gumb za alarm, c) intervencija vatrogasaca'', pročitao je Bitorajac te opisao sve tri moguće varijante.

Nakon međusobnih konzultacija Lukin tim je odabrao varijantu u kojojje Rene zviždanjem pozvao pomoć, a Janov da su mu u pomoć pohrlili vatrogasci. Rene je otkrio da si je život spasio zviždanjem i Lukin tim je osvojio bod.

Luka je sljedeći čitao tvrdnju. ''U osnovnoj školi davao sam instrukcije iz francuskog poljupca'', rekao je Luka.

''Nisam ih ljubio nego sam im poljubac demonstrirao na svom laktu'', otkrio je Bulić.

Luka Bulić, Ma lažeš

Janov tim je zaključio da je tvrdnja koju je Luka ispričao laž i bili su u pravu.

U rundi 'Gola istina' istinita tvrdnja koju je Rene pročitao pripadala je nekome iz Janovog tima, a Lukin tim morao je pogoditi čija je. ''Izgubila/izgubio sam se u šumi . Spasio me dr. Ante Pavlović'', pročitao je Rene nečiju isitinu.

''Spasio me doktor Ante Pavlović koji nam je pokazao kako se orijentirati s onim što imamo u šumi. On je inače i fizičar'', ispričao je Jan.

''To je naš kiropraktičar poznati. Puno puta sam ga proučavao na društvenim mrežama. Izgubio sam se jednom u šumi iznad Velike Gorice, bio je mrak, vidio sam neki motor i frajer me skroz centrirao i zaustavio bus kako bih ja mogao dalje'', ispičao je Stoka.

Jelena je rekla da je Ante njihov obiteljski prijatelj i da su svi zajedno bili na Sutli. Ona je otišla istraživati sama šumu i izgubila se, a on je na istom putu sa suprugom šetao psa pa su joj pomogli da vrati natrag. Lukin tim je zaključio da je Stokina priča istinita i bili su u pravu.

Koji gosti će pokušati lagati sljedeći put, gledatelji će doznati idući petak.