U drugoj ovogodišnjoj epizodi 'BBQ majstorije sa Špičekom by SPAR', slavni chef Tomislav Špiček u idiličnoj Dedinoj sjenici ugostio je RTL-ovog voditelja Domagoja Jakopovića Ribafisha. Simpatični Ribafish bio mu je gosti i prošle godine, kad je Tomek pripremio slasnu mesnu gozbu.
I Špiček je opet pozvao Ribafisha, no ovoga puta ga poprilično iznenadio jer ga je na roštilju dočekao vege asortiman iz SPAR-a, bezmesni burgeri i razne kobasice, zamjenski sir, ali i zanimljivi ražnjići od tofua i povrća nabodeni na grančicama svježeg ružmarina.
Oporavljajući se od prvotnog šoka zbog bezmesnog roštilja, Ribafish je Tomeku pomagao pripremiti salatu i priznao mu kako mu je zanimljivo putovati i isprobavati jela po raznim zemljama i kontinentima, no da se svaki put jako veseli povratku jer našu domaću kuhinju, i kontinentalnu i mediteransku, smatra jednom od tri najbolje u svijetu.
U isječku iz emisije pogledajte što je Ribafish zaključio što je toj izvrsnosti razlog.
Koga će idućeg ugostiti i što će zanimljivo naš vrsni chef pripremati u trećoj epizodi emisije 'BBQ majstorije sa Špičekom by SPAR' gledajte u četvrtak u 20:10 na RTL-u.