Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
bravo

Ribafish ponosno objavio: 'Još malo pa krećemo na drugu etapu RokOtoka!'

Cilj projekta je podići svijest o važnosti vremena koje roditelji, kroz sport, igru i učenje provode s djecom te razvijati i poticati dječju radoznalost, interese i istraživački duh.

Image
RTL.HR/ 26.6.2021. u 10:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Domagoj Jakopović Ribafish ovog ljeta nastavlja sa svojim projektom RokOtok! 

Televizijski voditelj, gastro bloger i novinar Domagoj Jakopović Ribafish potvrdio je svojim pratiteljima da se ovog ljeta njegov hvalevrijedan projket RokOtok uskoro nastavlja. 

"Naravno da se apsolutno sve zakompliciralo i da smo na milijun strana, ali još malo pa krećemo na drugu etapu RokOtoka!

Hvala vam svima što nas pratite, hvala svima koji ste na bilo koji način doprinijeli da trajemo i dalje, obećavamo vam puno kilometara, priča o ekologiji, druženja, igara i veselja...", poručio je Riba. 

RokOtok je projekt nastao u spomen na Roka, radoznalog veselog dječaka koji je sa svojim ocem isplanirao obići sve hrvatske naseljene otoke, ali je avantura naglo prekinuta u njegovoj trinaestoj godini, kada je Rok napustio ovaj svijet.

Njegov otac Domagoj Jakopović, poznatiji kao Ribafish, odlučio je ispuniti obećanje svom sinu, plivati od otoka do otoka, nastaviti priču i u nju uključiti drugu djecu i roditelje kako bi zajedno ostvarili njihov nikad završen životni projekt.

Cilj projekta je podići svijest o važnosti vremena koje roditelji, kroz sport, igru i učenje provode s djecom te razvijati i poticati dječju radoznalost, interese i istraživački duh. A upravo kroz igre i aktivnosti s roditeljima, planira klince učiti o kulturnoj i prirodnoj baštini svakog otoka koji posjeti.

Dodatno, kroz posebno pripremljene ekološke radionice Ribafish će ukazati na važnost očuvanja okoliša, s posebnim naglaskom na ekološko zbrinjavanje otpada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više o projektu možete saznati OVDJE!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
'LJUBAV JE NA SELU'

Vita Maslačak: 'Udajem se ove godine, a Nevenka će mi biti kuma!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba