Novosti

Robert De Niro, Martin Scorsese i Leonardo DiCaprio nude jednom obožavatelju zajednički ručak i ulogu u...

Leonardo DiCaprio na svom Intagram profilu nikad ne objavljuje svoje fotografije i snimke, no ovoga je puta učinio iznimku

RTL.TV
30.04.2020 18:19

Redatelj Martin Scorsese krajem prošle godine najavio je snimanje svog novog filma 'Killers of the Flower Moon' . U njegovom prvom vesternu u karijeri glavne uloge će imati miljenici mu Robert De Niro i Leonardo DiCaprio .

Legendarni redatelj čim je čuo za 'All In Challenge' humanitarni projekt Michaela Rubina, suvlasnika profesionalne košarkaške momčadi 'Philadelphia 76ers', odmah je odlučio sudjelovati i potražiti idealnog statista za svoj film, kojeg će i nagraditi posebnom ulogom.

DiCaprio je uz objavljeni video na Instagramu s Robertom De Nirom napisao:

"Još uvijek imate vremena za sudjelovanje u #AllinChallengeu i šansu da se pridružite meni, De Niru i Scorseseu na setu 'Killers of the Flower Moon'. Dobit ćete ulogu statista, ručati s nama trojicom i dobiti nekoliko glumačkih savjeta samog Scorsesea. 100% prikupljenog novca ide američkom Fondu za hranu, No Kid Hungry i Meals on wheels America. Te su organizacije na prvoj liniji i pomažu onima koji su najviše pogođeni ovom krizom."

"Netko od vas doći će na snimanje. Družit ćete se sa mnom, Leom i Martinom, vidjet ćete kako sve skupa izgleda, a moći ćete i glumiti", ispričao je Robert De Niro te dodao kako će odabrani dobrotvorni statist biti pozvan i na premijeru filma koji bi se u kinima trebao pojaviti sljedeće godine.

Na stranici 'All in Challenge' humanitarne akcije pogledajte sve dostupne pakete koje su ponudile razne poznate osobe te za već deset dolara možete 'ući u bubanj' i družiti se s obožavanom zvijezdom.

Roberta De Nira gledajte u kultnom filmu Martina Scorsesea 'Dobri momci' u subotu u 20:15 na RTL-u 2.