Još ćete teže pronaći bilo kakvu zabavu – od rođendana do obiteljskog i prijateljskog okupljanja na kojoj se neće roštiljati. Ali da bi jelo bilo i ukusno, potrebno je naučiti neke trikove, a u tome će svim ljubiteljima roštilja dobro doći iskusni savjeti chefa Tomislava Špičeka. Upravo zato, svakog četvrtka, počevši od danas u 20 sati , RTL u suradnji sa SPAR -om donosi emisiju BBQ majstorije sa Špičekom" u kojoj će proslavljeni kuhar pripremati objede za svoju obitelj, prijatelje i osobe iz javnog života.
A mjesto na kojem će Tomislav Špiček ugostiti svoje prijatelje je grunt Gruda dedovine, koji se nalazi u vlasništvu njegove obitelji. Okruženi idiličnom prirodom i omamljeni najfinijim aromama, kao prvi gosti Tomeku dolaze Domagoj Jakopović Ribafish i njegova djevojka Kasandra . Ribafish, kojeg je RTL-ova publika, baš kao i Špičeka, pratila u kulinarskom showu Tri, dva, jedan – kuhaj!" , strastveni je gurman pa je bez imalo razmišljanja prihvatio poziv domaćina.
Za Kasandru i njega Špiček će pripremati steakove te gljive s mozzarellom, a usput će objasniti i njima, ali i gledateljima, na što paziti kad se priprema roštilj, kako posoliti meso te kako kontrolirati temperaturu roštilja.
Emisija BBQ majstorije sa Špičekom", koju donosi SPAR, osim četvrtkom, u programu RTL-a bit će dostupna i na online platformi RTLplay , a što je pripremio svojim prvim gostima i jesu li doista uživali, ne propustite pogledati već večeras u 20 sati!