Novosti

RTL Kockica od ovog vikenda donosi odličan BBC-jev dokumentarac 'Priče o životinjama' s legendarnim...

Svaki dan nova je borba za preživljavanje...

RTL.hr
17.11.2019 09:00

Svaka životinja na zemlji ima samo jedan krajnji cilj – nastaviti svoju krvnu liniju u obliku potomstva. No na tom putu očekuju ih brojni izazovi s kojima se hrabro moraju suočiti – kako preživjeti u svijetu odraslih, pronaći ili sagraditi dom, uspeti se na društvenoj ljestvici, osvojiti partnera, postati roditeljem i uvesti sljedeću generaciju u isti taj opasni svijet u kojemu će se morati naučiti brinuti sami za sebe.

No svaka je životinja rođena s nemilosrdnim instinktom preživljavanja koji im pomaže nadvladati sve prepreke. ''Priče o životinjama'' BBC-jeva je dokumentarna serija iz 2014. godine koja stiže iz pera producenata Mikea Guntona, Ruperta Barringtona i Toma Hugh-Jonesa. Svaki od šest dijelova ovog vrhunskog dokumentarnog spektakla otkriva po jedan životni izazov s kojim se životinje suočavaju u različitim fazama svoga života.

Uloga naratora i u ovom je serijalu povjerena legendarnom prirodoslovcu i filmašu, siru Davidu Attenboroughu , koji već desetljećima fantastičnim dokumentarcima, kao što su 'The Blue Planet', 'Africa', 'The Life of Birds' ili 'Frozen Planet', pokušava ljudima približiti fascinantan svijet životinja i divljine.

'Priče o životinjama' ne propustite vikendom u 19:55 sati na Kockici!