Novosti

RTL-ova lica uživaju u rodnoj Dalmaciji!

Popularni chef Ivan Pažanin i voditeljica Marijana Batinić vikend su proveli u Splitu.

Press
16.04.2018 10:20

Split, more, brodovi, sunce. Neka odmor počne", riječi su kuhara Ivana Pažanina, poznatog po ulozi jednog od članova žirija kulinarskog showa Tri, dva jedan – kuhaj!" . Simpatični Ivan konačno je dočekao dan kad će se uputiti u svoj rodni grad. Zagreb je nakratko zamijenio Splitom, a vikend je proveo uživajući na splitskoj rivi.

Nije mogao odoljeti ni manifestaciji koja se ovaj vikend tamo održavala pa je malo oko bacio i na skupocjene jahte i brodove koji su zavladali gradom.

Grad po Marjanom nije zaboravila ni voditeljica Marijana Batinić, koja je vikend iskoristila za vježbanje, šetanje i guštanje na popularnoj šetnici, parku prirode Marjana. Voditeljica je elegantnu odjeću zamijenila sportskom i odradila nekoliko treninga u prirodi.

Lito ide, mala", napisala je Batinić pored fotografije, koju je podijelila s obožavateljima i još jednom dokazala da svakodnevno brine o svom izgledu.

Vrhunskog kuhara gledajte u Tri, dva, jedan –kuhaj!" od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na RTL-u, a Marijana Batinić čeka vas u emisiji Ljubav je na selu" od ponedjeljka do srijede u 20 sati na RTL-u!