Novosti

RTL-ova voditeljica ponosna s diplomom u ruci!

Ana Radišić obranila je diplomski rad na Pravnom fakultetu u Rijeci i time stekla novu titulu.

Press
20.04.2018 14:00

Šarmantna RTL-ova voditeljica magazina "Exkluziv" i urednica glazbene emisije "Top.Hr", nakon što je još prošle godine u prosincu dala zadnji ispit na Pravnom fakultetu, uspješno je obranila diplomski rad i u svoj životopis upisala titulu pravnice.

Ana Radišić

"Sretna sam, jako. Ponosna! Puno sam truda, energije i žrtve uložila u završavanje prava. Od prvog dana fakulteta paralelno sam radila, prošla tri televizije, preseljenje u Zagreb, postala novinarka, urednica , voditeljica, gradila karijeru. Slobodne dane koristila sam za spremanje ispita.Puno kilometara prešla sam odlazeći na kolokvije, seminare, ispite u Rijeku. Golema je to žrtva bila, ali i upornost", otkrila nam je Ana Radišić. Najveća podrška tijekom studiranja bili su joj roditelji i prijatelji. "Njihovi osmijesi kad sam izašla iz dekanata i obrane..ne možete ni zamisliti! Obrana je prošla baš kako sam je oduvijek zamišljala", komentirala je voditeljica.

S obzirom na to da Ana trenutačno gradi karijeru u medijima, otkrila nam je može li se u budućnosti zamisliti u pravničkim vodama.

"Mogu i želim. Educirala sam se na području intelektualnog vlasništva, autorskog prava. Stažirala u Zaprafu i HDU-u. Definitivno se planiram u dogledno vrijeme opet posvetiti toj grani prava", zaključila je voditeljica.

Prelijepu Anu gledajte vikendom u magazinu "Exkluziv" na RTL-u s početkom u 17:50!