Novosti

Rukomet na RTL-u: Ne propustite utakmicu Srbija - Hrvatska u četvrtak u 17.30!

Uz odlično otvaranje kvalifikacija, tj. nakon pobjeda nad Švicarskom i Belgijom, hrvatske rukometaše očekuje nova kvalifikacijska utakmica trećeg kola za Europsko prvenstvo 2020.

RTL.hr
10.04.2019 16:00

Novo okupljanje Kauboja počinje u Zagrebu 8. travnja nakon čega reprezentativci pripreme nastavljaju u Osijeku, iz kojeg će Červarova odabrana vrsta krenuti put Beograda.

Uz odlično otvaranje kvalifikacija, tj. nakon pobjeda nad Švicarskom i Belgijom, hrvatske rukometaše očekuje nova kvalifikacijska utakmica trećeg kola za Europsko prvenstvo 2020. protiv reprezentacije Srbije 11. travnja uŠtark Areniuz prijenos na RTL-u.Uvodna emisija uživo iz Begrada započinje u 17:30sati, avoditće jeMarko Vargek i Goran Šprem, dok ćemo susret od 17:50 sati pratiti uz komentare Filipa Brkića i Valtera Matoševića.

Uzvratni susret odigrat će se 14. travnja u Zadru, u dvorani Krešimira Ćosića. Kao što znamo, nakon SP-a u Njemačkoj i Danskoj došlo je do jedne promjene u stožeru – Davora Dominikovića, koji ima klupske obaveze i čeka ga prvenstvo s juniorskom reperezentacijom, zamijenio je Silvio Ivandija, koji će u ovom kvalifikacijskom ciklusu biti prvi pomoćnik Line Červara.