Play ponuda
Play ponuda
nedjelja u 20:15

Russell Crowe u TV premijeri akcijskog trilera 'Bijesan' večeras na RTL-u!

On se može dogoditi bilo kome

Image
RTL.hr/ 9.10.2022. u 12:00
Play ponuda

U kišnoj noći Tom Cooper (Russell Crowe) parkira ispred kuće svoje bivše žene, skida vjenčani prsten, uzima sjekiru i spremnik benzina te provali unutra. Ubije nju i njezina dečka, zapali kuću te bez ikakvih emocija napušta mjesto zločina dok odjekuje eksplozija. Sljedećeg jutra razvedena samohrana majka Rachel Flynn (Caren Pistorius) vozi svog sina Kylea (Gabriel Bateman) u školu. Zapela u jutarnjoj prometnoj gužvi, ona kasni na posao a povrh svega jedan od klijenata otkazuje joj preko telefona. Nervozna, Rachel potrubi kamionetu koji je usporio promet a u tom vozilu nalazi se Tom, koji sustiže Rachel te se pokušava ispričati što je blokirao promet, ali ujedno od nje traži ispriku za nervozno ponašanje. Ona se ne želi ispričati jer nije učinila ništa krivo i govori mu kako ima loš dan, a zauzvrat joj Tom obeća pokazati što znači imati doista loš dan.

https://64.media.tumblr.com/2f2f8c93ee9050c6a29611e93342a0cf/1ac42d163e8c8e1d-24/s540x810/c08dd9d5b2dc9aef3f7a167a4b63d484051b0e01.gif

Derricka Bortea zapamtili smo kao redatelja/autora jednog sasvim drugačijeg filma „The Joneses“, komične drame u kojoj su glavne uloge ponijeli Demi Moore, David Duchovny, Amber Heard i Ben Hollingsworth. Odmaknuvši se od toga žanra Borte snima akcijski triler koji na prvu asocira na jedan drugi film u kojem vozač zapeo u prometu doživljava slom i kreće u osvetu. Naravno radi se o „Falling Down“ s Michaelom Douglasom. Ovdje je glavnu ulogu ponio Russell Crowe, koji je, poput Douglasa, doživi slom, a tu su i Caren Pistorius, Gabriel Bateman i drugi. Prvenstveno zahvaljujući Croweu i njegovoj sjajnoj izvedbi, film je pohvaljen te isporučuje upravo ono što je obećano u naslovu. Oni koji očekuju neku psihološku, duboku analizu ostat će kratkih rukava, a oni koji predosjećaju teror, dobit će ono što su tražili.

Image

Bijesan

igrani film, triler
SAD - 2020
Nedjelja, 9. listopada u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Nije važno 'čiji ste' već 'tko ste'

Najbolji 'dečko interneta' Keanu Reeves nije 'iz dobre obitelji': Mama mu je bila showgirl, a tata diler

Play ponuda

Više s weba