U današnjoj emisiji 'Guštan... s Pažaninom' , dostupnoj na besplatnoj online platformi RTLplay, Ivanu Pažaninu u goste dolaze prijatelji koji ni ne slute da će upravo oni odraditi velik dio pripreme pravog dalmatinskog tapasa u kojem će se naći focaccia, lubin, marinirane kozice i skuta.
Ivan je odlučio napraviti i šalšu, a pojasnio je i zašto u tom jelu voli ostaviti luk napola sirov. Svom prijatelju Šukiju, inače Slavoncu, dao je poseban zadatak – očistiti lubina. Očekivano, to nije moglo proći bez Ivanovog zezanja na njegov račun.
U emisiji doznajte na što trebate paziti kad radite foccaciu, kako pripremiti skutu na tavi i što je tajni sastojak koji čini veliku razliku u okusu skute.
Šesta epizoda 'Guštan... s Pažaninom' dostupna je od danas besplatno na RTLplayu, gdje možete pronaći i ranije epizode s brojnim receptima i savjetima.