Novosti

Sad je jasno od koga je Ornela Vištica naslijedila ljepotu!

Kazališna i televizijska glumica objavila je vrijednu uspomenu.

Press
13.04.2018 12:50

"Mama je sedamdeset i neke bila jedna od pratilja Miss Jugoslavije. Kako je bila lijepa i visoka!", komentirala je Ornela mamu Ljiljanu, koja se bavila manekenstvom.

Simpatična Ornela Vištica, rodom iz Mostara , u jednom inrervjuu nije mogla prestati hvaliti svoju majku, a onda je objavom fotografije na Instagramu svima pokazala o čemu priča.

Također, otkrila je da je majka Ljiljana silno željela da i ona krene njezinim stopama. Opuštenost, koju Ornela danas ima pred kamerama i publikom, može se pripisati mami, koja ju je od najranijih dana učila pozirati. Ipak, Ornela je krenula nekim drugim vodama, glumačkim.

"Kad sam kao dijete slušala priče od drugih ljudi o njoj, o izboru za Miss Jugoslavije, o tome kako su frajeri bili ludi za njom, uvijek bih se dobro nasmijala. Za mene je uvijek bila i danas je najbolja mama! I zaista sam sretna što je ova pametna, vrijedna, kreativna, borbena i uvijek pozitivna žena baš moja majka", napisala je Ornela pored majčinog portreta, koji je nastao u vremenu njezine mladosti.

Lijepu glumicu ne propustite pogledati u novom sitcomu "Dragi susjedi" u subotu, 21.travnja u večernjem terminu!