Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
danas na rtl-u

'Sammy na putu oko svijeta' - Nije važno koliko ste mali ako imate veliko srce

Uživajte u odličnom animiranom filmu za velike i male!

Image
RTL TV/ 29.2.2020. u 10:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Morska kornjačica Sammy (Ivan Glowatzky) izlegne se na usamljenoj plaži. I dok ga galebovi napadaju, on uspijeva pobjeći, ali i prouzročiti zbrku među pticama, koje se sudare u letu i izgube plijen, kornjaču Lelu (Zrinka Cvitešić). Sammy dospije dopuzati do starog splava, koji ga vodi na otvoreno more te, nažalost, izgubi kontakt s Lelom.

U oceanu Sammy susreće još jednu kornjaču koja se tek izlegla, Roka (Mile Kekin), koji mu ispriča priču o otoku Lapagosu, raju za kornjače te njih dvojica krenu na putovanje prema idiličnom otoku.

https://image.tmdb.org/t/p/w500_and_h282_face/qT6LwRSlc3GPdiWkqz0J32fjG7O.jpg

https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BZmZmYjExNTYtZTcwNS00YjNiLWE5ZGItZWFlMTc0NTg5YTk4XkEyXkFqcGdeQXVyNDgyODgxNjE@._V1_.jpg

Šarmantnu obiteljsku animaciju o maloj kornjači Sammyju, koji pedeset godina putuje morima i doživljava pregršt avantura, režirao je i producirao Ben Stassen. Ulogu glavnog naratora, tj. ostarjelog Sammyja preuzela je legenda hrvatskog glumišta Bobi Marotti, glas malom Sammyju posudio je Ivan Glowatzky, Zrinka Cvitešić podarila je glas Sammyjevoj ljubavi života, Leli, a glas malom Roku ustupio je frontman Hladnog piva – Mile Kekin.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZVIJEZDE SERIJE 'MIRIŠE NA LJUBAV'

Kemija na setu kakva se rijetko viđa! Šuška se kako su Hande i Kerem ponovno zajedno, evo kako je tekla njihova priča

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba