Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'Meeska mooska Micky Mouse'

Samo za Disney dan: Mickey Mouse i veselo društvo sele se na glavni kanal, a najmanji će uživati u čak tri epizode!

Ovaj veseli šareni svijet Mickeya Mouse nije samo uzbudljiv za gledanje, već je kroz svoju obrazovnu dimenziju savršen odabir za najmlađe

Image
RTL TV/ 27.11.2019. u 9:07
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svako jutro i poslijepodne na RTL Kockici djeca uživaju u avanturama Mickeya Mousea i njegovih prijatelja u „Mickey Mouse Clubhouseu“, no ovoga puta, samo za Disney dan ova edukativna serija za najmlađe seli na glavni kanal, na kojem će najmlađi gledatelji uživati u pustolovinama Mickeya Mousea, Šilje, Paška, Vlatke, Minnie, Pluta i Sjajka u tri premijerne epizode koje se nisu mogle pogledati ranije! Pa tako Mickey Mouse i prijatelji spašavaju nestale životinje, traže nestalu Mickeyevu kristalnu figuru te moraju riješiti problem Vlatkine frizure, tj. konjskog repića, koji je šeprtljavi Šiljo slučajno pošpricao profesorovim specijalnim tonikom pa je narastao jako dugačak.

Ovaj veseli šareni svijet Mickeya Mouse nije samo uzbudljiv za gledanje, već je kroz svoju obrazovnu dimenziju savršen odabir za najmlađe. Kroz pitanja, učenja geometrijskih oblika, brojalica, rješavanja raznih problema i prepreka na koje društvo nailazi,  ali i isticanjem važnosti prijateljstva i pomaganja drugima, „Mickey Mouse Clubhouse“ animacija je koja će djecu, ne samo razveseliti, već će joj pružiti prve  lekcije.

Za kraj spomenimo da je kultni američki indie band „They Might Be Giants“ podario animaciji glazbu – temu koja otvara, ali i pjesmu „Hot dog“, koja zatvara svaku epizodu pa zato recimo svi zajedno meeska mooska Micky Mouse i uživajmo u Disney danu!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
večeras u 20 sati

Vremena je sve manje, a njihov vlak je nezaustavljiv

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba