Novosti

Sandra Bagarić o današnjoj glazbi: 'Djeca slušaju ono što ja ne razumijem, to je nešto 'mala plada rada...

Sada kada operna diva napokon može otvoreno govoriti o iskustvu, sve bi ponovila, jer kaže, sudjelovanje u ovom showu - bilo je nezaboravno

Nikolina Zečić
30.04.2022 18:45

Napokon smo otkrili tko se nalazi ispod maske 'Majka Zemlja'! Riječ je o našoj opernoj divi Sandri Bagarić koja nam je otkrila koliko je teško bilo skrivati sudjelovanje u showu 'Masked Singer', te je li s godinama promijenila glazbeni ukus zbog sinova!

Po mnogima, maska Majka Zemlja bila je jedna od najljepših maski zabavnog showa 'Masked Singer'! Antonia Mandić jedina je od detektiva koja je ispod nje prepoznala 48-godišnju opernu pjevačicu i glumicu Sandru Bagarić!

"Ma mislim narod me prepozna, đe neće, čuje se ovakav glas daleko, je l' tako? Pa mi Bosanci! Al vidim ja krenuli ispadat Bosanci, Senna M , pa Hadžihafizbegović , pa reko ja ću u trećoj!", rekla je Sandra Bagarić.

"To ti je dušo aneks sedam Dejtonskog sporazuma - svi na svoje!", našalio se Enis Bešlagić .

A sada kada napokon može otvoreno govoriti o iskustvu, sve bi ponovila, jer kaže, sudjelovanje u ovom showu - bilo je nezaboravno! No ima li neke teorije o tome tko bi mogao biti ispod ostalih maski?

"Pa iiiimam... ali mislim da sam na krivom tragu. Mislim da ne bih bila dobar detektiv. Kad sam se razotkrila mnogi kažu da su me prepoznali, mnogi su me zvali pitali, naravno ja nisam smjela reći tako da ispričavam se svima kojima sam morala lagati prvi put u životu! U laži su kratke noge!", kazala je operna pjevačica.

Zato je suprug Darko jedini ukućanin koji je znao njezinu malu tajnu, dok sinovi Lovro i Marko nisu imali pojma gdje im majka odlazi svaki tjedan s vizirom na glavi i u crnoj duksi s natpisom 'Ne razgovaraj sa mnom'.

"Djeca su nešto nagađala jer su vidjela na stolu jednom prilikom vizir je ostao, kakva ti je ovo duksica, šta si to stavila na duksicu? Oni obično u to doba subotom su vani ja imam dva velika dečka - 22 i 18 godina, pa su rekli kako to da si ispala? Što još nisi malo ostala? Oni su navikli da je mama svuda! Sad im je to zabavno", dodala je Bagarić.

Ali ono što Sandri nikako nije zabavno je glazba koju slušaju njezini sinovi. Iako se u showu iskušala u drugim žanrovima, opera i šansone su joj i dalje broj 1.

"Imam starije izlizane CD-e, s Ivom Robićem recimo! ''Ta tvoja ruka mala'', ja to sebi dok sjeckam mrkvicu, dinstam! Totalno sam stara, rekao bi čovjek da sam mladolika, ali sam jedna bakica tu jedna bakica kako starim dolazim na svoje sve se bolje osjećam!", otkrila je Sandra Bagarić.

"Djeca slušaju ono što ja ne razumijem to je nešto 'Gucci gucci mala plada rada bi li ti meni rado dala' neka nabrajanja, neke marke, ja ne znam to je strašnooo. Moja djeca su muzički obrazovana, sviraju klavire ali to što slušaju... Ubit će me, rekli su mi da ih ne smijem spominjat, evo neću više!", dodala je pjevačica.

A ono što se danima spominje su nagađanja o tome tko je ispod maske Meduze, Tintilinića, Slatkača, Ajkule Drakule i ostale ekipe u showu 'Masked singer' čiju epizodu ne propustite večeras u 20:15 samo na RTL-u!