Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Hrabro naprijed

Sandra iz 'Ljubav je na selu' prekinula s dečkom: 'Krećem dalje; treba mi netko tko će me zagrliti, voljeti i biti uz mene'

Sandra kaže kako bi voljela ponovno sudjelovati u nekom RTL-ovu showu jer je to za nju bilo lijepo iskustvo

Image
Foto: Privatna fotografija
RTL.HR/ 24.1.2022. u 11:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sandra Gomboc Škrinjar javnosti je poznata po tome što je tražila srodnu dušu u emisiji 'Ljubav je na selu'. Prvi put pojavila se u devetoj sezoni, a zatim se vratila u 12., kada je bila na farmi Dušana Golubovca. Tada je sve osvojila svojim smislom za humor i velikim srcem. Naime, u intervjuu za RTL.hr tada je objasnila zašto s Dušanom ne može biti više od prijatelja te otkrila kako se njih dvoje poznaju još od djetinjstva, iz doma, te ispričala njihovu tešku životnu priču. 

Nedugo nakon snimanja emisije, Sandra je započela vezu s deset godina mlađim, no nedavno je objavila kako je toj priči došao kraj. Za RTL.hr otkrila je detalje prekida nakon dvije i pol godine veze. 

"Prekinuli smo sporazumno, zbog razlike u godinama i mišljenju nismo se našli i slagali. U zadnje vrijeme smo se dosta udaljili, ni blagdane nismo proveli zajedno, već sam ja bila sama, a on s društvom. Dogovorili smo se da ćemo prekinuti i da svatko ide svojim putem", rekla je Sandra za RTL.hr te dodala: "Shvatila sam da meni ipak treba netko tko će me zagrliti, voljeti i biti uz mene kad mi je teško."

'Ne tražim dečka'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako ju je prošla veza povrijedila, Sandra hrabro kreće dalje.

"Ne tražim dečka, treba proći malo vremena. Želim biti s ljudima koje sam zapostavila zbog veze i družiti se sa svojim starim prijateljima, biti sretna, biti ona stara Sandra od prije", rekla je te dodala: "Krećem dalje, u neki svoj novi život."

Upravo se čita

Voljela bi ponovno ići u 'Ljubav je na selu'

Simpatična Sandra otkrila je i kako razmišlja o ulasku u još neki RTL-ov show.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Želim se malo maknuti od svakodnevice, tako da bih voljela biti u nekom showu ponovno", rekla je Sandra. Na društvenim mrežama objavila je kako bi voljela ponovno ići u 'Ljubav je na selu' te nabrojila svoje talente koje je stekla tijekom dviju sezona u kojima je sudjelovala. 

"Tražim momka sa sela i da ima sve životinje po mogućnost. Znam musti krave, koze, znam jahati konja, znam češljati devu... Ma sve znam!" napisala je Sandra, kojoj želimo sreću u pronalasku ljubavi. 

RTL.HR/ 24.1.2022. u 11:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba