Novosti

Sanela iz 'Braka na prvu' ima dečka, presretni su zajedno: 'U vezi smo već neko vrijeme i sretna sam i...

Sanela je sudjelovala u drugoj sezoni showa 'Brak na prvu' gdje je bila udana za Jasmina Čauševića, a kasnije i zaručena za Edina Bešića

RTL.hr
12.04.2022 09:00

Svi koji su gledali drugu sezonu popularnog sociološkog eksperimenta ' Brak na prvu ' sjećaju se Sanele Novljaković , djevojke iz Zagreba koja je plakala na svom vjenčanju u showu. No ne od sreće, već zato što ju je mladoženja Jasmin Čaušević zamalo ostavio na samoj ceremoniji, pred TV kamerama i uzvanicima. Par je kasnije kroz razgovor došao do zaključka da će ipak pokušati živjeti zajedno i dati ljubavi šansu. No ona se nije dogodila. Umjesto toga, postali su prijatelji, a Sanela se zaljubila u drugog natjecatelja, tuđeg supruga, Edina Bešića . Njih su dvoje ostavili svoje partnere, a produkcija showa napravila je presedan i dozvolila im da ostanu u showu kao par. Njihova veza sve je iznenadila, baš kao i zaruke na posljednjoj ceremoniji!

Komentara je bilo svakakvih, no Sanelu i Edina nije bilo briga za njih. Ona se preselila k njemu u Bosnu i Hercegovinu kako bi vidjeli ima li njihova veza smisla u normalnim životnim uvjetima, no strast između njih polako se ugasila. Sanela je u podcastu ' Roksini anđeli ' ispričala kako je kraj za nju bio vrlo neočekivan, no Edin je odlučio svoje, a Sanela je nastavila dalje.

I sretnija je nego ikad!


Nova ljubav

Naime, upoznala je muškarca u kojeg se zaljubila i s kojim je već neko vrijeme u vezi. Šuškanja je potvrdila i za RTL.hr te otkrila neke detalje, a dozvolila je i da objavimo njihovu zajedničku fotografiju.

"U vezi smo već neko vrijeme i sretna sam i zadovoljna. Imam njegovu potpunu podršku. Mogu reći da me privukao svojom iskrenošću, otvorenošću, jednostavnošću, dobrotom i, naravno, izgledom. Pažljiv je prema meni i velika mi je podrška i potpora, cijeni me takvu kakva jesam i to je najbitnije", rekla je Sanela za RTL.hr.

Novog partnera ne može, kaže, usporediti ni s jednim bivšim.

"Smatram da nema smisla uspoređivati ikoju osobu s nekom drugom općenito u životu, svi smo individue za sebe i prošlost neka ostane u prošlosti", kaže Sanela.


Iz showa ima lijepe uspomene i drageprijatelje

Sanela u 'Braku na prvu' nije pronašla supruga, no pronašla je dobre prijatelje. Kao što je ranije isticala, ostala je prijateljica s Tomislavom Ciglenečkim Ciglom i Ivonom Pendić. Ekipa se nedavno našla, a pridružila im se i Nikolina Tutić, jedna od kandidatkinja prve sezone, s kojom je Sanela postala prijateljica. Zbližile su se kad joj jeNikolina pružila podršku nakon pritiska javnosti zbog situacije u showu. Nikolina je sudjelovala u dva showa i imala je iskustva s raznim komentarima koji se pišu po društvenim mrežama, a koji često znaju biti prilično okrutni.

No Sanelu i njenog dečka ružni komentari ne zanimaju.

"Niti on niti ja ne zamaramo se time tko će što pričati ili pisati... Svatko više govori o sebi na način na koji piše nešto o osobi koju realno ni ne poznaje, nego o osobi koju komentira", kaže Sanela.


Plan joj je - uživati u ljubavi

Show joj je bio lijepo iskustvo i ništa ne bi promijenila, osim ponekih teških riječi koje je upotrijebila u afeku.

"Kao što sam rekla, jedino mi je žao psovki i uvreda, a sve drugo je bilo onako kako je očito moralo biti...U showu sam bila onakva kakva jesam i privatno, što ne znači da sam loša osoba jer ne dam na sebe. Ali, kako kažu, još se nije rodio tko bi svima ugodio.Iskreno i srčano i dalje idem kroz život", kaže Sanela.

A kakvi su planovi za ljubav?

"Prerano je išta govoriti. Puštamo da ide sve svojim tokom, kako bude, bit će. Udanašnje vrijeme teško je išta unaprijed planirati, bitno je da uživamo i da smo sretni", kaže Sanela, a to joj želimo i mi.