Play ponuda
Play ponuda
okupljanje taskmastera!

Šarić i Petrušić u canneskoj avanturi s 'direktorima svemira' iz cijelog svijeta: 'Luka i ja smo srodne duše!'

Ivan Šarić i Luka Petrušić dobro su poznati duo, naš Direktor svemira i njegov pomoćnik uživali su ovih dana u Cannesu, gdje su se susreli s kolegama iz cijelog svijeta.

Image
B.M./ 18.10.2022. u 16:30
Play ponuda

Veliki uspjeh showa 'Taskmaster', koji je u Hrvatskoj poznat pod imenom 'Direktor svemira', proslavljen je proteklog vikenda u Cannesu. Kompanija Avalon Distribution održala je poseban event kako bi se obilježio uspjeh showa. Na tom događaju ugošćen je autor i zvijezda britanske verzije showa Alex Horne, ali i niz međunarodnih zvijezda 'Taskmastera'. Među njima našli su se i hrvatski predstavnici - 'Direktor svemira' Ivan Šarić i njegov pomoćnik Luka Petrušić.

RTL-ov 'direktor svemira' sjajno se sa svojim pomoćnikom proveo u Cannesu. Ivan Šarić ispričao je za RTL.hr kako je protekao susret s njegovim kolegama iz cijelog svijeta. "Teško je izdvojiti jednog 'Direktora svemira' ili pomoćnika koji nas se dojmio više od ostalih. Družili smo se sa svima, Luka i ja smo komentirali da ne znamo što će biti i kakvi će nas ljudi dočekati, hoće li biti uštogljeni ili opušteni, ali čim smo stigli u predvorje hotela, upoznali smo se i shvatili da svi imamo istu energiju, dušu i da smo svi donekle slični u razmišljanjima i humoru tako da smo kliknuli apsolutno svi. Ako bismo nekog izdvojili, onda su to Finci, s kojima smo jučer proveli malo više vremena. Njihov 'taskmaster' i jedina ženska pomoćnica među okupljenima, proveli smo s njima više vremena, no teško je ikog izdvojiti. Alex se družio s nama cijelu večer i bilo nam je baš dobro", rekao nam je Šarić.

Image
Foto: Privatni album
Image
Privatni album

Osim Finaca, hrvatske predstavnike 'Direktora svemira' dojmio se i Alex Horne, koji stoji iza same ideje ovog genijalnog showa. "Jako je pristupačan i duhovit, odvojio je vrijeme za sve nas, podružili smo se s njime, razgovarali o nekim iskustvima i savjetima, tehničke i kreativne prirode", otkrio nam je Šarić.

Dva dana su Šarić i Petrušić proveli u Cannesu, smješteni su u divnom hotelu i sjajna je slučajnost bila, kaže Ivan, što ih je dočekao Francuz koji vuče zadarske korijene, a koji je Luki i Ivanu objasnio baš sve što trebaju znati tijekom boravka u Francuskoj. Šariću je vrijeme s njegovim Petrušićem baš sjajno sjelo. "Luka i ja funkcioniramo kao i u showu, sinkronizirani smo, pazimo jedan na drugoga (možda ja malo više na njega)! Lijepo se slažemo, došlo nam je par puta da pobjegnemo zajedno jer smo srodne duše", kroz šalu nam je ispripovijedao Šarić o njihovoj avanturi u Cannesu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ČESTITAMO

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Omiljena TV meteorologinja udala se u bajkovitoj vjenčanici!

Play ponuda

Više s weba