Novosti

Saznajte hoće li i večeras 'Nevini anđeli' biti spretniji i zgrabiti lovu od ekipe 'Udavača'

Ljubavni tjedan u popularnoj emisiji Pet na pet" se nastavlja. U večerašnjoj emisiji gledatelji će imati priliku vidjeti pobjednike jučerašnje emisije Nevine anđele", koje vodi Nevenka Bekavac u napetoj igri protiv Udavača", na čijem čelu stoji Nikolina.

Press
06.10.2016 11:30

Jedan jedini, nezamjenjivi i zabavni RTL-ov voditelj Davor Dretar Drele , kao i svaki put, pripremio je zabavne fore. Osim što se zabavio s lijepim natjecateljicama, Drele je i ovog puta uspio nasmijati publiku.

- Koju uniformu žena nosi na poslu, a njezin bi muž volio vidjeti u spavaćoj sobi? – postavio je pitanje Drele natjecateljicama.

I dok je Nevenkina ekipa razmišljala i predlagala kreativne odgovore, Drele je poslije svakog njihovog odgovora dočarao publici kako bi to izgledalo kada žena mužu dolazi doma u uniformi s posla. Kako su se natjecatelji zabavili te zajedno s publikom nasmijali, pogledajte u priloženom videu.

Hoće li i večeras ekipa Nevini anđeli" biti bolja, spretnija i brža u svojim odgovorima te pobijediti, ne preostaje nam ništa drugo već pratiti večerašnju emisiju u 19:15 sati, na RTL-u!