Novosti

Scott Bakula pravedni Dwayne 'King' Pride iz serije 'NCIS: New Orleans'

Scotta Bakulu gledamo od ponedjeljka do petka od 20:15 sati na RTL-u 2 u 'NCIS: New Orleans'

RTL.TV
17.03.2020 17:34

Scotta Bakulu gledat ćemo na RTL Crimeu kao Dwaynea 'Kinga' Pridea u 'NCIS: New Orleansu', no svoje prve dvije velike uloge ovaj, slobodno možemo reći, legendarni glumac, zabilježio je u ZF žanru. Obožavatelji Star Treka sigurno ga se sjećaju kao kapetana Jonathana Arachera u 'Star Trak: Enterpriseu', prequelu kultne originalne serije s Williamom Shatnerom, odogađajima koji su se zbili u 22. stoljeću, 100 godina prije događaja u originalnoj seriji iz sredine 60-ih.

Star Trak: Enterprise

Prvi istraživači u dubokom svemiru s najbržom briznom – Warp 5, bez zraka za privlačenje, samo s fotonskim torpedima, vođeni Scottom Bakulom, osvojili su naklonost obožavatelja i kritike, što zbog sirovije priče i likova, staromodnog izgleda broda, kostimografije – uniforme podsjećaju na američke marince, što uopće nije bilo slučajno jer su producenti tražili mornaricu za mišljenje.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Druga uloga po kojoj je Bakula bio najpoznatiji je ona u "Quantum Leapu", u kojem portretira dr. Sama Sheparda, fizičara koji skače kroz spacetime, tj. putuje kroz vrijeme i privremeno zauzima mjesto drugih ljudi kako bi ispravio povijesne pogreške.

Quantum Leap

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.