Play ponuda
Play ponuda
Sretan rođendan!

Sedam godina RTL Direkta: Mijenjali su se novinari, urednici i voditelji, ali je bit emisije ostala ista

Jedinstven, drugačiji, duhovit, relevantan, bez konkurencije, bez zadrške i bez dlake na jeziku – RTL Direkt ostaje dosljedan sebi uoči sedmog rođendana koji slavi upravo na današnji dan.

Image
RTL.HR/ 20.4.2022. u 16:43
Play ponuda

RTL Direkt je prvi put na televizijskom ekranu glavnog kanala emitiran 20. travnja 2015. godine kada je, u točno 22:15 sati, počeo novi late night news magazin na čelu sa Zoranom Šprajcom. Od tada RTL Direkt gotovo svake večeri ulazi u domove stotina tisuća gledatelja i ubrzo postaje najpopularniji news sadržaj

Tijekom sedam godina rada RTL Direkt pronašao je put do publike, struke i kritike, nagrađen je najvažnijim medijskim nagradama, a brojna priznanja otišla su u ruke i reportera emisije. 

'Tijekom sedam godina u Direktu je radilo mnogo ljudi, i to najboljih u ovom poslu i svi su oni u Direktu ostavili trag. Mijenjali su se u ovih sedam godina i urednici i novinari i producenti pa i voditelji, mijenjala se i glazba i špica, ali je bit emisije ostala ista', kazala je uoči obilježavanja rođendana urednica i voditeljica RTL Direkta, Mojmira Pastorčić.

Image
Foto:
Image

'RTL Direkt je i news i nije news, i magazin i late night show, ali i talk show. U njemu se bavimo i ozbiljnim i smiješnim temama, važnim i onim manje važnim. Možda nam u jednoj emisiji u goste dođe ministar financija, možda J.R. August, možda protivnici cijepljenja, Ivica Todorić, egzorcist ili prva dama; gledatelji nikad ne znaju što mogu očekivati', dodaje. Ne propustite RTL Direkt od ponedjeljka do četvrtka u 22.15 sati.

Image

RTL Direkt

informativna emisija
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - četvrtak u večernjem terminu
Voditelj
Mojmira Pastoričić
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PON - PET u 20:50

Upoznajte glavne likove nove serije 'Osman l.' koju od sutra gledamo na kanalu RTL Passion

Play ponuda

Više s weba