Novosti

Sedmogodišnji 'superčovjek' Andrej uskoro će znati i veličine svih zemalja na svijetu

Andrej Mihajlović je mali 'superčovjek'! Ima samo sedam godina, a zna gotovo sve zastave svijeta kao i države i njihove glavne gradove!

Press
29.04.2017 09:22

Tako je iznenadio žiri 'Superljudi' jer osim što ih zna raspoznati, zna ih sve pokazati i na karti svijeta. I dok niti žiri nije znao pogoditi koje su zastave u pitanju, Andrej je bez problema znao baš sve koje su pred njega postavili.

'Tvoj mozak procesuira nešto što je ispred tvog razvoja, i ti si mali genije!', rekao mu je Vuk .

Andrej je zastave i države svijeta zavolio prije malo više od godinu dana kada je počeo slagati puzzle sa slikom karte svijeta.

'Počeo je slagati puzzle, a onda smo pronašli i kartice sa zastavama na kojima, na poleđini, piše gdje se ta država nalazi. Onda je pronašao i kupio album sa sličicama na kojima su također zastave i imena država i tako je uz igru jednostavno sve zapamtio. Sada je već počeo pamtiti i veličinu površine zemalja kao i koliko stanovnika ima koja država!', otkriva mama Vesna .

Osim Andreja, i njegov mlađi petogodišnji brat Nemanja krenuo je u istom smjeru! 'Nemanja ima cijelu Europu u malom prstu, a uz Andreja je počeo pamtiti i Sjevernu i Južnu Ameriku', pohvalila je mama Vesna i svog mlađeg sina dodajući da je Andreju najdraža zastava ona Velike Britanije.

A kakvi se sve superljudi kriju u novoj emisiji "Superljudi" moći ćete vidjeti već u petak u 20 sati!