Novosti

Selma Blair nakon dvije godine ponovno udomila psa

Poznata glumica, nakon što je prije dva mjeseca ostala bez svog kućnog ljubimca, ponovno je odlučila udomiti novoga.

Press
29.09.2017 14:29

Vratimo se u 2015. godinu. Selma Blair iz skloništa za životinje spasila je život malenoj mješanki čivauve i mopsa. Ubrzo je kujica po imenu Ducky postala dio njezine obitelji. Učestalim objavama na društvenim mrežama, glumica je pokazivala kako ona i sin Arthur uživaju s malenom mješankom.

Ipak, i sama Selma zna da život nije savršeni film u kojemu će sve biti prelijepo. Prije dva mjeseca Ducky je uginula, a Selma je to jako teško primila. Osjećajna glumica nije mogla sakriti tugu i bol koji su je snašli. Međutim, prije nekoliko tjedana na Instagram profilu pohvalila se da je ponovno udomila psa.

Za razliku od Ducky, Cappy je ženka Pit bulla. Cappy je malo sramežljiva, bit će nam potrebno puno strpljenja i rada s njom", napisala je uz objavu.Izgleda je je Selma već opako počela raditi sa psom, barem što se tiče socijalizacije i uklapanja u novu okolinu. Cappy i ona iskoristile su predivan sunčan dan za šetnju.

Selma Blair

Američku glumicu gledajte u fantastičnoj ulozi s Charliejem Sheenom u seriji Kontrola bijesa" radnim danom u kasnovečernjem terminu na RTL2.