Novosti

Selma Blair: 'Život mi se preokrenuo kad sam saznala da ću postati majka'

Američka glumica pije sedam godina rodila je sina Arthura.

Press
14.04.2018 14:50

Popularna Selma Blair, 2011. godine saznala je da će postati majka, a iste godine je i rodila. Bio je to veliki šok za nju. Slavna glumica borila se s postporođajnom depresijom, a zbog hormonalnih promjena počela je i gubiti kosu. Godinu dana poslije odlučila je prekinuti vezu s dizajnerom Jasonom Bleickom, a zbog zajedničkog dijeteta odlučili su ostati u prijateljskom odnosu. Međutim, sva briga oko malenog sina pala je na glumicu.

Nisam imala nikoga tko bi me podupirao. Bila sam stara, umorna i samohrana majka. Koliko god volim svoje dijete, jednostavno sam bila izgubljena, i to skoro četiri i pol godine. Vikala sam na sebe i na sve oko sebe, bila sam bezvoljna, ali onda sam odlučila zatražiti pomoć, ali ju i prihvatiti od svih koji su ju nudili", otkrila je slavna glumica i dodala kako sad vidi da je majčinstvo ipak bilo nešto najljepše što joj se dogodilo.

Tog vremena prisjetila se i sama glumica koja je na Instagram profilu objavila fotografiju iz davne 2011. godine. "Trudnoća s Arthurom. Razmišljam o budućnosti", napisala je Selma pored fotografije.

Znanstveno-fantastični film "Hellboy 2: Zlatna vojska" pogledajte sutra u 20 sati na RTL2.