Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
CHICAGO U PLAMENU

Serija koja će vas zapaliti u hladne jesenje večeri!

Donosimo vam nekoliko zanimljivih činjenica o novoj seriji na RTL-u.

Image
Press/ 30.10.2015. u 16:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
  • Ovo je jedna od rijetkih serija koja se uistinu snimala u mjestu u kojem se odvija i fikcijska radnja. Obično je to New York ili neki od studija u Burbanku, u Kaliforniji.
  • Taylor Kinney i David Eigenberg, koji glume kolege Kellyja Severidea i Christophera Herrmanna zajedno su glumili i u filmu Five, te su od tada dobri prijatelji. 
  • U seriji možete vidjeti da vatrogasci nose prijemnike marke Harris, dok stvarni čikaški borci protiv plamena koriste Motorola APX radije.
  • Ako se ikada zateknete u Chicagu, na adresi 360 South Blue Island Avenue  - Maxwell Street pronaći ćete zgradu koja je poslužila kao centralna jedinica čikaških vatrogasaca. Set, odnosno zgrada, je otvorena za posjete, tako da fanovi mogu ući i fotografirati se, te kasnije pohvaliti na društvenim mrežama.
  • Ako vam za oko zapne zanimljiva slika izrađena uljem na platnu, radi se o dijelu  umjetnika i bivšeg vatrogasca Lee - J. Kowalskog.
  • Početkom 2012., televizija WGN prenijela je hitnu vijest o rušenju aviona u Chicagu – zapravo se radilo o sceni i setu u sklopu serije. Televizija se ispričala za nenamjerno dizanje panike.
  • Jesse Spencer u intervjuu za The Mash izjavio je kako je najveći šaljivdžija na setu Taylor Kinney. Najdraža spačka mu je zatrubiti trubom iz vatrogasnih kola koja je toliko glasna da se svi uplaše.

Ako želite vidjeti kako sve to izgleda na malim ekranima, budite uz RTL u ponedjeljak u 23:20.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
okeeeeej

Rosamund Pike objasnila kako je najbrutalniju scenu seksa vježbala na lutkici i komadima mesa

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba