Novosti

Serija 'Manifest' ovim glumcima donijela je ljubav, no golupčići ne žele pričati o njoj

Na setu serije Manifest dogodila se ljubav između glavne glumice Melisse Roxburgh i J.R. Ramireza.

RTL TV
18.11.2020 14:45

Ako volite dobru zagonetku i misterij, serija Manifest ,sigurno će vas privući!

Ova izvrsno ocijenjena serija usredotočena je na putnike i posadu komercijalnog aviona koji se iznenada pojavljuje nakon što je nestao prije nekoliko godina, dok se putnicima čini da let nije trajao dulje od predviđenog, od trenutka kada su ušli u zrakoplov.

Prva sezona premijerno je prikazana u rujnu 2018,. nakon što je NBC dao nalog da se snimi 13 epizoda da bi dodatno bile snimljene još tri, koje zaokružuju prvu sezonu.

Uz pažljivo birane glumce, među kojima prednjače Melissa Roxburgh i Josh Dallas , kojeg smo zapamtili kao Fandrala iz Thora, serija je ostvarila onaj fini balans između natprirodnog i melodrame. I dok većina sličnih serija nakon sjajne prve epizode pada u prosječnost, Manifest gradi priču bez imalo naprezanja, ne pravi se da ima odgovore za sva pitanja već postavlja pitanja te na kraju u svojoj nenametljivosti stvara neodoljivu ovisnost kod gledatelja.

A na setu ove uzbudljive serije rodila se i jedna lijepa ljubavna priča između glavne glumice, mlade Kanađanke Melisse Roxburgh i njezinog kolege J.R. Ramireza .

To je otkriveno tek nedavno, no nitko ne zna sa sigurnošću kada su se golupčići počeli viđati. Ipak, šuška se kako njihova vezatraje nešto više od 7 mjeseci.

Zanimljivo, u seriji su njihovi likovi bili pred zarukama prije nego je avion nestao, a njezin lik planirao je prihvatiti prosidbu čim zrakoplov sleti.

Ono što par ne skriva jest veliku sreću, no javnost je ostala zakinuta za sve ostale detalje.