Novosti

Serija Roswell vraća se na male ekrane!

Omiljena serija za mlade s početka milenija uskoro će dobiti novo izdanje.

Press
31.01.2018 13:24

Televizijska mreža The CW naručilaje reboot popularne znanstveno-fantastične tinejdžerske serije Roswell" , koja je svima ostala u sjećanju kao jedna od omiljenih za mlade krajem 20. stoljeća. U glavnim ulogama tada su bili Shiri Appleby , Jason Behr , Katherine Heigl , Brendan Fehr , Emilie de Ravin , Majandra Delfino , Colin Hanks , Adam Rodriguez i William Sadler .

Iako je serija trajala samo tri sezone, mladim glumcima je poslužila kao odličan zamah za karijeru. Katherine Heigl je nakon Roswella glumila u raznim romantičnim komedijama, od kojih je najpoznatija " Zalomilo se", i u seriji " Uvod u anatomiju", Brendan Fehr je takođerglumio u mnogim projektima, npr. u serijama " Kosti" , kao Boothov mlađi brat i u seriji " CSI: Miami" kao laboratorijski tehničar Dan Cooper. AdamRodriguez je svihdeset sezona glumio u seriji " CSI: Miami" , a od 12. sezone i u seriji Zločinački umovi" .

Katherine Heigl gledajte u romantičnoj komediji " Zalomilo se" u nedjelju u 22:30 na RTL-u.

Brendana Fehra i AdamaRodrigueza, koji su se u jednoj sceni kriminalističke serije morali i potući,gledajte u seriji CSI: Miami" vikendom u ponoć na RTL2 i svake večeri u 23:25 na kanalu RTL Crime.