Play ponuda
Play ponuda
dvije teorije

Serkan i Eda prekinuli su jer je on trebao snimati novu seriju s bivšom?!

Turski ljubavni trokut 2. dio: Handa je dala nogu Keremu zbog njegove bivše cure, zvijezde serije 'Sanjalica'

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 9.10.2022. u 20:00
Play ponuda

Čim je započelo snimanje popularne serije 'Miriše na ljubav' njezini glavni glumci, Hande Erçel i Kerem Bursin nisu mogli odoljeti jedno drugome. Kerem je tada zbog Hande ostavio svoju zgodnu djevojku, također slavnu tursku glumicu, Demet Özdemir, koju u glavnoj ženskoj ulozi gledamo u seriji 'Sanjalica' na PLAY Premiumu.

Image
Sapunica u stvarnom životu

Serkan je bio u vezi s lijepom glumicom iz serije 'Sanjalica' i ostavio ju je zbog Ede!

Image
Sapunica u stvarnom životu

Serkan je bio u vezi s lijepom glumicom iz serije 'Sanjalica' i ostavio ju je zbog Ede!

Kako su Kerem i Hande sve oduševili svojom romantičnom vezom i iza kamera, njihov prekid ražalostio je mnoge. Turski mediji navode dva vjerojatna razloga zašto je obožavani glumački par prekinuo. Prvi razlog prekida zvuči kao prava terorija zavjere po kojoj su njihovom raskidu kumovali menadžeri koji njihovu vezu nisu vidjeli kao isplativu i korisnu za njihove glumačke karijere.

Drugi razlog je vjerojatno točniji, Kerem je dobio novu ulogu u seriji koju je trebao snimati sa svojom bivšom djevojkom, Demet Özdemir, koju je, podsjetimo se, zapravo ostavio zbog Hande. Problem je nastao što je ta vijest do Hande stigla prije nego li joj je to Kerem sam uspio reći. Ljubomora prema bivšoj djevojci očito je bila jača od povjerenja prema Keremu.

Ako ste propustili epizodu serije 'Miriše na ljubav' ili neku želite ponovno pogledati, registrirajte se putem mobitela ili računala besplatno na PLAY-u i uživajte u omiljenoj seriji bilo kad i bilo gdje.

Image

Miriše na ljubav

romantična dramska serija
Turska - 2020
Ponedjeljak - nedjelja u poslijepodnevnom terminu
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
I druga je baka kriva za sve

/BIOGRAFIJA/ Tomislav Špiček: Najpoznatiji zagrebački profesionalni kuhar čije je vrhunske zagorske štrukle jela i Angelina Jolie, i tražila repete

Play ponuda

Više s weba