Novosti

Serkan je bio u vezi s lijepom glumicom iz serije 'Sanjalica' i ostavio ju je zbog Ede!

Stvarni ljubavni trokut: Demet Özdemir, Kerem Bursin i Hande Erçel

RTL.hr
02.10.2022 20:00

Kerem Bursin , obožavani Serkan iz serije 'Miriše na ljubav', i u privatnom životu vodi poprilično osebujan ljubavni život pun prekrasnih ljepotica.

Pročitajte još
Bio je tako blizu! Serkan iz serije 'Miriše na ljubav' snimao je ovog tjedna modni editorijal u Boki...

Kad je 2019. godine prekinuo dugogodišnju vezu s turskom glumicom i manekenkom Serenay Sarikaya, mediji su se raspisali kako je nakon par mjeseci započeo je vezu s dugogodišnjom poznanicom i glavnom zvijezdom serije 'Sanjalica' , koju možete gledati na PLAY Premiumu , Demet Özdemir .

Demet i Kerem znali su se otprije i sudjelovali su u nekoliko projekata, a onda ih je druženje kod zajedničkih prijatelja potpuno zbližilo. Atraktivna Demet jedna je od najpopularnijih glumica u Turskoj i nakon što je prekinula vezu s kolegom iz serije 'Sanjalica', Canom Yamanom, zbližila se s atraktivnim Keremom.

Ljubav dvoje zgodnih glumaca izgledala je savršeno i sretno sve dok Kerem 2020. godine nije započeo snimati popularnu seriju 'Miriše na ljubav' s Hande Erçel . Kerem jednostavno nije mogao odoljeti Hande za koju se pisalo po turskim medijima da je stvarno fatalna zavodnica kojom je čak i Brad Pitt bio opčinjen neko vrijeme.

Pročitajte još
Kerem, Burak ili Can? Koji ste 'tim'?

Kerema Bursina i Hande Erçel gledajte u zabavnoj seriji 'Miriše na ljubav' od ponedjeljka do petka u 17:10 na RTL-u, a reprize epizoda gledajte u 21:50 na Kockici .