Play ponuda
Play ponuda
"Kad bismo barem mi to imali"

Serkanova mama ovog je ljeta bila u Dubrovniku i iznenadila se što noću u miru može hodati gradom

Neslihan Yeldan gledajte u seriji 'Miriše na ljubav' od ponedjeljka do petka u 17:10 na RTL-u

Image
Foto: IG/neslihanyeldan
RTL.hr/ 24.10.2022. u 20:00
Play ponuda

Turska glumica Neslihan Yeldan koja u hit seriji 'Miriše na ljubav' glumi Aydan Bolat, Serkanovu majku, ovog je ljeta posjetila Crnu goru i Hrvatsku.

Neslihan je objavila nekolicinu snimaka i fotografija iz Boke kotorske i Dubrovnika. U objavi u kojoj se snimala pod mostom kod Dubrovnika, zgodna 53-godišnja glumica je iskreno napisala:

„Provela sam tri dana u prekrasnom Dubrovniku. To je poprilično siguran grad, imam potrebu to reći svima koji žele tamo putovati. Noću sam hodala ulicama u kojima nikada nisam bila, nikog nisam poznavala tamo i nitko mi nije smetao, ni stvarao probleme. Tamo svi slobodno šeću i poštuju jedni druge. To je tako idealno. Kad bismo barem mi to imali…“

Neslihan Yeldan gledajte u seriji 'Miriše na ljubav' od ponedjeljka do petka u 17:10 na RTL-u, a reprize epizoda gledajte u 21:50 na Kockici.

Ako ste propustili epizodu serije 'Miriše na ljubav' ili neku želite ponovno pogledati, registrirajte se putem mobitela ili računala besplatno na PLAY-u i uživajte u omiljenoj seriji bilo kad i bilo gdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image

Miriše na ljubav

romantična dramska serija
Turska - 2020
Ponedjeljak - nedjelja u poslijepodnevnom terminu
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ptica je, a ne leti

12 nevjerojatnih činjenica o pingvinima koje sigurno niste znali: Kraljevski pingvini stvarno svojim partnerima pjevaju duge pjesme, to nije izmislio Hollywood!

Play ponuda

Više s weba