Novosti

Šesta sezona serije 'Sherlock i Watson' dobit će osam dodatnih epizoda!

Moderna ekranizacija priče o najslavnijem detektivu na svijetu, Sherlocku Holmesu, uveseljava gledatelje diljem svijeta od 2012. godine.

Press
30.11.2017 18:15

''Sherlock i Watson'' trenutno je jedna od najpopularnijih serija na svijetu, a kroz moderan i inovativan pogled otkriva nam nepoznate zanimljive činjenice o genijalnom istražitelju kojeg je utjelovio Johnny Lee Miller . Jedna od posebnosti serije definitivno je činjenica da je izvorni Sherlockov prijatelj i pomoćnik John Watson zamijenjen ženskom verzijom, a u toj se ulozi izvrsno snašla simpatična Lucy Liu .

Sherlock i Watson

Popularna serija stigla je do šesete sezone koja se trenutno snima, a brojne obožavatelje prije nekoliko je dana razveselila vijest kako je televizijska kuća CBS naručila dodatnih 8 nastavaka, pa će tako nova sezona ukupno imati 21 epizodu!

Petu sezonu 'Sherlocka i Watsona'' koja se u SAD-u emitirala od svibnja 2017., u prosjeku je, po epizodi, pratilo 7,7 milijuna gledatelja.

Sherlock i Watson

Datum prikazivanja prve epizode šeste sezone još nije poznat, no brojni se fanovi zasigurno nadaju kako će svoje omiljene junako vrlo brzo ponovno gledati na malim ekranima.

Treća sezona serije imate prilike gledati subotom i nedjeljom u kasnovečernjem terminu na RTL2.