Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TO MOGU SAMO NJIH DVOJCA

Seth Rogen i James Franco obradit će savršeno negledljiv film

Film koji se temelji na knjizi o tome kako se snimao film Soba. Zbunjeni ste? I mi smo.

Image
Press/ 28.11.2015. u 10:42
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Idemo ispočetka. Film Soba (The Room) fpotpisuje, nadasve neobičan, Tommy Wiseau. S njime glume Juliette Danielles i Greg Sestero. Wiseau je uspješni bankar koji živi sa zaručnicom Lisom, kojoj ubrzo dosađuje, pa ga zamjenjuje mlađim i zgodnijim Markom.

Na prvu, ne bi ste rekli da se film izdvaja od ostalih iz žanra drame, ali kada vidite kako glumi Wiseau, mislite da vas netko zadirkuje. Očajno loši dijalozi, umjetna pozadina i loši scenariji, te neizmjerno jeziv Wiseau filmu daju status „toliko loš da ga ne možeš prestati gledati.“  Predlažemo da pogledate ovaj video, jer riječi nisu dovoljne.

Gdje su u toj priči Seth Rogen i James Franco? Naime, Rogen je u jednom radijskom intervjuu ispričao kako je gledao film kada je tek izašao i ostao šokiran. Spominje kako je postao opsjednut njime, upravo zbog toga što je toliko loš. Kako prijateljuje s ekstravagantnim Francom, došli su na ideju da ekraniziraju knjigu „Katastrofalni umjetnik“ koju je napisao Greg Sestero. On u knjizi dočarava kako se odvijalo snimanje filma, a Rogen i Franco su to odlučili snimiti.

Da ponovimo još jednom: Franco i Rogen snimati će film po knjizi Grega Sestera koja govori o snimanju filma Soba Tommya Wiseausa. Kako god bilo, zanima nas kako će izgledati ovo utjelovljenje trasha.

Do onda, Setha Rogena možete gledati na RTL-u i to večeras u romantičnoj komediji Zalomilo se. Film je na rasporedu u 00:30.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
zvijezda 'Južnog vjetra'

ZAVODNIK ODUVIJEK ILI? Pronašli smo fotografije fatalnog Miloša Bikovića s početka karijere, a evo kako je izgledao

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba