Play ponuda
Play ponuda
Nova uloga

Shemar Moore u New Orleansu promovira novu seriju

Zvijezda ‘Zločinačkih umova’, Shemar Moore, prije nekoliko je dana stigao u New Orleans kako bi snimio prvu epizodu svoje nove serije ‘S.W.A.T.’.

Image
Press/ 23.8.2017. u 20:02
Play ponuda

Iako je gledateljima u sjećanju vjerojatno najviše ostao film ‘S.W.A.T.’, sa Samuelom L. Jacksonom i Colinom Farrellom u glavnim ulogama, novi je projekt zapravo svojevrsni remake istoimene serije iz 70-ih godina, a bavit će se zločinima, borbom protiv korupcije, rasizmom te sve izraženijim terorističkim napadima.

Moore će utjeloviti lik narednika Daniela ‘Honda’ Harrelsona koji preuzima vodstvo nad policijskom jedinicom nakon što je njegov šef ubijen na dužnosti. Naizgled miran, ali s vrlinama pravoga vođe, Narednik Harrelson zajedno sa svojim kolegama borit će se protiv kriminala na ulicama Los Angelesa.

U jednom se nedavnom intervjuu glumac osvrnuo na scenarij: ‘’Ne razmišljam o ovoj seriji isključivo kao o remakeu jer će se bazirati na događajima u današnjem svijetu. Mislim da ćemo vas pozitivno iznenaditi jer ćemo se osvrnuti na svima nama bliske događaje’’.

Prva epizoda serije s emitiranjem će krenuti početkom studenog ove godine.

Shemara Moorea pratite u vrhunskoj seriji ‘Zločinački umovi’ od ponedjeljka do petka u 20:15 na RTL-u. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čestitamo!

Jim Caviezel danas slavi 52. rođendan! Posljednji Isus plemenit je i u privatnom životu, posvojio je troje djece iz Kine oboljele od karcinoma

Play ponuda

Više s weba