Novosti

Zanimljive činjenice o omiljenoj seriji 'Teorija velikog praska'

Iako zvuči nevjerojatno, ove godine se obilježava deset godina otkako je prikazana prva epizoda serije 'Teorija velikog praska', a u rujnu prošle godine s prikazivanjem je na CBS-u krenula i deseta sezona.

Press
05.04.2017 10:00

Nedavno je potvrđeno i da je CBS naručio spin off ove popularne serije, koja će se snimati pod nazivom 'Little Sheldon', a scenarij je već napisan.Serija i ovog puta garantira vrhunski scenarij, sjajne humoristične situacije i pregršt zabave uz omiljene likove – Sheldona, Leonarda, Raja, Howarda i Penny . 'Teorija velikog praska' jedna je od najomiljenih serija, koja svakog tjedna privlači 10 milijuna gledatelja pred male ekrane.

Glavni lik, Jim Parsons, Sheldon, u stvarnosti je homoseksualac, a to je javno potvrdio nakon što je Emmy posvetio svom partneru. Jim je ujedno nagrađen i Zlatnim globusom za najbolju ulogu u humorističnoj seriji.

Ulogu Sheldon isprva je pripala Galeckiju, no pošto je imao bolji nos, producenti su zaključili da će mu bolje stajati uloga Leonarda Hofstadtera. Sheldon i Leonard su ime dobili po pokojnom američkom televizijskom producentu Sheldonu Leonardu.

Glavni glumci, 31-godišnja Kaley Cuoco, 41-godišnji Johnny Galecki, 44-godišnji Jim Parsons, u samom početku emitiranja serije zarađivali su 60 tisuća dolara po epizodi, pa su s vremenom počeli zarađivati 200 tisuća dolara i na posljetku 350 tisuća američkih dolara. Glumci su od osme sezone počeli dobivati milijun dolara po epizodi. Isto toliko dobivaju i Kunal Nayyar, poznatiji kao Raj, te Simon Helberg, koji glumi Howarda. Glumci sunedavno pristali na smanjenje svojih plaća kako bi i njihove kolegice Mayim i Melissa, koje su po epizodi plaćene 'samo' 200 tisuća dolara, dobile povećanje.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

I dok svi s veseljem čekamo nove sezone, stare možete i dalje pratiti od ponedjeljka do petka u 22:15 sati na RTL2!